- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Netfone
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Az egy Samsung feature, más gyártó úgy tudom nem tudja.
Egyébként felraktam próbából egy programot ami a közelségérzékelőt használva ébreszti a telefont.
Működik jól. Ez nem meríti úgy mint ha kernelmódosítás nélkül kéne a kijelző felébresztést figyelni, így használható (az egyetlen hátrány, hogy csak az előlap egyik sarka tud ébreszt nem a kijelző, így az ébresztési terület kisebb).
12,675mA fogyasztást ír a szenzorra a program. Szerintem az nem vészes ha mondjuk kell a funkció (szerintem a kijelzős ébresztés se lehet kevesebb).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest