- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
newsync #26192 üzenetére
Kapcsolatok sim-en? Ez komoly így 2015 végén? Az én kapcsolataim 2 sim-re nem férnek fel, és akkor se kép, se email cím, se második-többedik telefon vagy faxszám, se megjegyzés, se évfordulók, se semmi. Export vcf (vagy mi a fene) fájlba, az is mehet fel drive-ba, és persze a szinkron, mint Te is írtad.
A többiben egyet értek Veled. Én szoktam csinálni képernyőmentést a telepített alkalmazásokról, mert a play mindig elfelejt valamit, mxplayer, quickpic, ilyeneket általában, amiket 4-5 éve használok állandóan.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Fotó állvány eladó
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest