- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
paxm
aktív tag
válasz
Szoszo94 #24521 üzenetére
"Olyan kérdésem lenne, hogy: lehetséges-e 5.1-es android alatt rootolni, CWM-et telepíteni? Mircinko féle rendszert szeretném felrakni, de ugye ahhoz kellene egy custom recovery is. Muszáj lenne downgrade-elnem ahhoz, hogy CWM-et varázsoljak a telefonra?"
Én már az első romját is feltettem, és most az újabb van fent a megjelenése óta! Nagyon elégedett vagyok vele, eddig semmi gond nem volt, szépen gördülékenyen megy minden. Jóval hangosabb mint a gyári rom, aminek kimondottan örülök ! Az aksi idő is nagyon jó, bár az új 5.1.1 gyárinál is javult állítólag, de az csak fél napig volt fent, úgyhogy arról nem tudok véleményt mondani.Érdemes kipróbálni !
Úgy tudom hogy nem lehet az 5.1.1-et rootolni.
Személy szerint, én flashtool-al felraktam egy 108-asCE3 romot, majd root+ TWRPdualrecovery-t. (Win10 van nekem is), és így raktam fel recocery-ből a Mircinko romot. Titanium-al vissza a programok, és kész.Ezeket a programokat használtam:
EasyRootTool v12.2 Z1C-lockeddualrecovery2.8.21-RELEASE.installer
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest