Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
5381
aktív tag
válasz
Fuxosbömis #1378 üzenetére
Grat
Én azt hittem, hogy ott nem lehet nyerni, annyit játékban vettem már részt eredménytelenül.
-
RaveForce
veterán
válasz
Fuxosbömis #363 üzenetére
.Le kellene szállni a magas lóról és bele kellene nézni a tükörbe.
ezt a zárómondatodat alkalmazd magadra a jövőben
és az egy helyes döntés, hogy többet nem kommentelsz..
-
joey04
titán
válasz
ha ilyen szar minden teszt itt, akkor olvass máshol. nem ez a logikus?
-
Szakiii
addikt
válasz
Latom keptelen vagy felfogni hogy az ertekeles tobb dologbol all ossze... tablet piac pang, nincs jo hardverrel szerelt olcso kutyu az m3 az, szoftveresen vannak gondok de osszesegeben egy jo kutyu ezert az arert. Ez a telefon viszont jo kutyu de ezert az arert szar. Mit nem lehet ezen felfogni? Itt nem a szakmaisaggal van gond hanem azzal hogy elfogultak vagytok. Senki se mondja hogy maga a telefon szar csak azt hogy ezert az arert az. Plusz maga a sony hirdeti ugy hogy embertelen jo kameraja van innentol kezdve meg felre is vezetik a vasarlokat...
Bog: megeloztel
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Azért kapott plecsnit, mert ebben a kategóriában nehéz ellenfelet találni neki ennyi pénzért. Ellentétben a Sony-val.
-
papi77
addikt
válasz
Nyugodj bele,hogy a mobilarénán a sony már nem fog plecsnit kapni,és meg is van oldva minden problémád.
Egyébként tényleg csak a kamera,meg az ár lenne a probléma? -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Fuxosbömis #350 üzenetére
<sóhaj>
<legyintés>
<kacarászás>
ebben a sorrendben.
majd ha lesznek érveid, konkrétumaid, netán néhány tény, megtanulsz kulturáltan megnyilvánulni, akkor talán lesz értelme társalkodnunk.addig tök felesleges.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Fuxosbömis #355 üzenetére
Mi a gyenge benne?
Szerintem nem bírsz majd egy épkézláb indokot szűlni ez ügyben.
(#357) koxx
-
válasz
Egy kérdőjellel kevesebbet írtál...
Ha ennyire nagy ász vagy akkor hajrá, lehet cikket írni -> [link]
Fikázni könnyű, alkotni nehéz
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Ne ekézd az írót, ha tudsz jobb cikket összedobni hajrá mutasd meg!
-
AndyRich
csendes tag
válasz
Fuxosbömis #319 üzenetére
Jól összegezted a dolgokat. Én sem tartom teljesen objektívnek a cikket. Egyébként nézzétek vissza a cikkeket a mobilarénán: a Z2 még különösen ajánlott plecsnit kapott,s nagyon dícsérték a telefont. A kamerát is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem volt Z2-öm is, s jelenleg is egy későbbi evolúcióját használom.
Nekem (hangsúlyozom nekem) az a véleményem, hogy a tök jó Z2 kamera tovább fejlődött!
Tehát azért érzek némi ellentmondást a MA cikkekben, mert a "minden tökéletes és szuper" Z2 után hirtelen minden Sony csúcsteló csak futottak még szerepet tölt be a flagship kategóriában ( az MA szerint).
S tényleg nem értem miért!!! -
Szakiii
addikt
válasz
Fuxosbömis #319 üzenetére
Ertekelest nem csak az alapjan kell adni hogy elfersz e a 3gb rammal hanem az ar alapjan kell tehat egy mocskos draga telonal gaz a 3gb barhogy ferdititek(ios es android teljesen mas ezen a teren..), egy mocskos draga telonal gaz ez a kamera.. csupan ennyi az egesz. Ar ertek arany szar, sajnalom hogy rosszul esik de ez van.
-
janeszgol
félisten
válasz
Fuxosbömis #57 üzenetére
De szerencsére nem vagy az.
Tudod a plecsnit a többiek alapján kellene kapnia. Nem magában.
Heisenberg69, most is azt tesztelt Bone.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony Xperia XZ az X Perfromance helyét kívánja átvenni a széria csúcsán, de a megegyező árszint mellett felfedezhető, lényegében csak kisebb eltérések inkább a ráncfelvarrás fogalmát merítik ki. Ismét.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest