Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Apple iPhone 11 - népalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
-= Sony Xperia XZ1 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakj
újonc
Köszönöm, ez egy nagyszerű oldal, ahol látom a Galileo műholdakat. Most is jár 2 Európa felett.
A kérdésem az, hogy bárki más telefon tulajdonos elő tudja-e varázsolni bármelyik Gallileo műholdat a telefonján, bármilyen programmal? Én egyetlen programmal sem látom azokat a műholdakat, amiket az online oldal kihoz.
Ha más látja a telefonján, és én ugyanazzal a programmal nem látom, akkor hibás a telefon.
Ha senki nem tudja előhozni a telefonján őket, akkor lehet, hogy mindegyik telefon jó, csak a programok nem tudják használni a Galileot, ami akkor is gáz.
-
bakj
újonc
Galileo kérdés:
Sziasztok, azért választottam ezt a telefont, mert kicsi, és tudja a Galileot, és Android. Azt hiszem, nincs jelenleg másik ilyen telefon.
Ehhez képest pont ugyanolyan a pontossága (pontatlansága), mint Galileo nélkül. Ezért elkezdtem GPS teszt programokat letölteni. Van, amire más felhasználók írták, hogy nem mutatja a Galileot, míg olyan is van, amire azt írták, hogy más telefonnál ugyan, de mutatja.
Nálam egyetlen tesz program sem mutat egyetlen európai műholdat sem. Felhívtam a Sony ügyfélszolgálatot, ahol megerősítették, hogy a telefonon gyárilag nem látom a műholdakat, külső alkalmazást meg nem javasolhatnak. Azaz frissítsem (megvolt), reseteljem (megvolt), és küldjem be kivizsgálásra.
Mielőtt ezt megtenném, és nélkülöznöm kellene a kicsikét akár hetekre is, hadd kérdezzem más tapasztalt fórumtársakat arról, hogy ők látják-e az európai műholdakat bárhogyan, vagy tapasztalják-e azt, hogy tényleg átlagban az 5-20m-es pontosság ezen a telefonon néhány méterre csökken? (Ez az ígérete a Galileonak.) -
bakj
újonc
Megpróbáltam eltávolítani az AVG Pro-t a topik főlapon megadottak szerint. A News eltávolítása sikerült, de a
"pm uninstall -k --user 0 com.s.antivirus" parancsra ezt adja: Failure [DELETE_FAILED_DEVICE_POLICY_MANAGER]Lehetséges, hogy bekapcsoltam valamit korábban benne, most megpróbáltam mindent letiltani, de nem változott a hiba.
-
bakj
újonc
Megvettem a telefont- kékben. Talán az utolsó elérhető darab volt 150e Ft alatt, ami nem rózsaszín. Hirtelen, az utolsó hétvégén elfogyott sok helyről a többi szín, biztosan kevés volt már a raktáron.
Első tapasztalataim:
Nagyon szép, a nagy káva csak azoknál lehet zavaró, akik máshoz szoktak hozzá, én egy 5 éveset cserélek erre, ahol a káva még nagyobb volt. Viszont meglepő, hogy nehezebbnek tűnik az új készülék, mint a régi, pedig 8 gr-mal könnyebb. Lehet, hogy egy picit kisebb, illetve a fogása a lekerekítés hiánya miatt adja ezt az érzetet.
VoLTE ügyben: megpróbáltam bekapcsoltatni a Telekomnál, és nagy meglepetésemre üzleti ügyfeleknek nem lehet bekapcsoltatni... Ezen kívül mind a Telekom honlap, mind az ügyfélszolgálat azt mondja, hogy nem működik, csakis saját maguk által értékesített készüléken. Ebben mi az igazság, valaki már használja a Telekomnál független készülékkel, ROM csere nélkül? Érdemes lesz lesnem, hogy üzleti ügyfeleknek mikor fogják engedélyezni?
Meglepő tapasztalat: a beállított ujjlenyomatvétel (+biztonsági jelszómegadás) után kértem újraindítást, és azt írta a telefon, csakis jelszóval lehet elindítani ilyenkor. Hiába tapiztam az ujjammal. Tényleg? -
bakj
újonc
-
bakj
újonc
Sziasztok, átolvastam az összes hozzászólást, és bár lehet, hogy valamire nem figyeltem, nem jött le nekem egyértelműen, hogy milyen képernyővédőt érdemes venni a készülékre. (Szeretném egyszerre intézni, hogy használhassam is a karcolódás veszélye nélkül). Tanács volt, hogy ragasztott legyen. És hogy bizonyos üveg nem lesz jó hozzá (talán méret miatt). Mit érdemes tenni rá, üveget vagy fóliát, és milyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A XZ1 kompakt változata apróságokon kívül tökéletesen megegyezik a csúcsmodell képességeivel és felszereltségével, csak tényleg kicsi.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Íme az új Android Auto!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest