Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- VoLTE/VoWiFi
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
-
Mobilarena
-= Sony Xperia XZ1 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Még mindig kitart az telefon, imádom. Cseréltem volna a napokban S10-re, de aztán elengedtem. Néztem a Mi Note 10 Lite-ot, de azt is elengedtem.
Három éves a telefon, sokat használom, imádom. Gyári utolsó ROM van rajta.
Az akku már nem az igazi. Kérdés, hol lehet (hol érdemes) akkut cseréltetni és kb. mennyibe fájna?
A belső tárhelyen szabadítható fel hely root nélkül? Fontos lenne, hogy banki appok (Simple) működjenek, tehát root kizárva (nfc érintésmentes fizetés).
Köszönöm -
gurabli
őstag
válasz
Williamgrant #1778 üzenetére
De oda root kell, ha jól tudom?
-
gurabli
őstag
Sztem nem szolgáltató, egyszerűen csak egy alacsony áfa (vagy az sem) és már jóval olcsóbb. No, nem számít.
Azt tudom, hogy Pie. Azt viszont nem, hogy ez jó e nekem vagy sem
Most nagyon elégedett vagyok, minden teszi szépen gyorsan a dolgát. Talán a led halovány, erre láttam, hogy van patch, de ahhoz meg root kell.
-
gurabli
őstag
Nem, hivatalos Sony garancia. Külön kérdeztem a Sony-tól (IMEI alapján) . Anno a Z5C sem magyar vásárlás volt, hanem EU-s, azt küldtem is szervizbe, szó nélkül javították. Nálunk a világbajnok áfa miatt rettentő drága, EU más országaiban sokkal jobb áron meg lehet venni. Abban semmi illegális nincs, nem lett függetlenítve, gyárilag független készülék.
Melyik romot kellene ráraknom? Emígy a bootloader számít? Nekem nem kell root, stb, gyári rendszer kellene, de olyan ROM, ami frissül. Pl OTP PayPass miatt (nfc fizetés, imádom).
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Nem nagyon vagyok benne ebben a különböző régiókra szánt romok témában.
Jelenleg: 47.1.A.12.270Hogy ez milyen régió, passz. Frissítés egy jó ideje sehol.
Köszönöm!
-
gurabli
őstag
válasz
Williamgrant #1037 üzenetére
Ok, akkor rendelek egy Nillkint. Remélem gyorsan meherkezik a bumper.
Emígy nagyon szeretem eut a telefont. Egyedül a dupla koppintásos ébresztés/alvás hiányzik nagyon. Én még nem adtam fel, hogy a Sony visszarakja. Vagy reménytelen?
-
gurabli
őstag
válasz
Williamgrant #1035 üzenetére
Jól van, vicc volt
Szerinted a bumber mellé mehet egy Nillkin 9H+ üveg? -
gurabli
őstag
válasz
Williamgrant #1031 üzenetére
-
gurabli
őstag
válasz
Williamgrant #1027 üzenetére
Köszönöm! Üveg nélkül mennyire necces a kijelző és a hátlap? Nekem úgy tűnik. hogy elég tartós, karcálló mind a kettő?
Rendelek én is ilyet, feketét és pirosat (nekem fekete tel van). EU-ban nincs, a gyorsabb posta miatt
-
gurabli
őstag
válasz
Williamgrant #1016 üzenetére
Hm, ez szimpatikus. Rendelek belőle. Nem zavaró használat közben?
Ha jól értem, akkor így nincs üveg v fólia a telefonon? Nem karcolódik a kijelző vagy a hátlap? Esetleg ha erre megy egy Nillkin 9H+ 2.5 üveg, akkor lehet, hogy nem is lenne zavaró a széle. Vagy ebben a tokban is látszódna, hogy nem ér végig az üveg?
-
gurabli
őstag
válasz
Williamgrant #836 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Eddig mindig Nillkint használtam, most is egy 9H+ Nillkint akartam rendelni. Mondjuk furcsa lesz a lekerekitett szélek miatt. Erre van megoldás?
Tokban szomorúan látom, hogy nincs Orzly (vagy csak én nem találom?). Z5C-re annyira bevállt. Esetleg hasonlóan jó?
-
gurabli
őstag
válasz
Williamgrant #792 üzenetére
Ma reggel megrendeltem a B-Tel cégtől. Egyeztettem velük, beszerzik az európai modellt és számlát is adnak. Innentől nem látom, a már kitárgyaltak fényében, hogy mi lehetne még a gond (remélem semmi).
-
gurabli
őstag
válasz
Williamgrant #790 üzenetére
Köszönöm. A két év garancia szempontjából a leirtak alapján ez nem érdekes, van-e rajta áfa vagy sem, a lényeg, hogy van számla. És eu piacra való telt kapok. Akkor tőlük veszem, csak olcsóbb.
-
gurabli
őstag
Sajnos lejárt a szerkesztési idő. B-Tel Webáruházról van valami infó? Árukereső vélemények szerint pozitív. Írtam nekik, elvileg beszeretnek nekem európai piacra szánt készüléket. A számlára rákérdeztem, de gondolom adnak (azért meglepődnék, ha nem). Így szerintem minden adott a két év Cordon garanciához.
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy érdemes megbízható helyről venni (pl. MM, eDigital), de jóval olcsóbban kapható pl. eMAG-nál, vagy B-Tel. Ott persze fel van tüntetve, hogy nem gyártói garancia van, de elvileg teljes dobozos kiszerelés.
Ha európai piacra szánt készüléket kapok, akkor tudtommal ez lényegtelen, mert az Xperia Care jelezni fogja a 2 éves garanciát és a Cordon vállalja is a javítást. Ismerős angol telefont küldött be számla, garancialevél nélkül a Cordonba, gond nélkül javították.Akkor most mi a helyzet, tapasztalat, gyakorlat? Még az olcsóbb hely is 130e körül van, a drágább 150e, azért a 20e Ft különbség nem kevés.
Köszönöm!
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Céges telt kell választanom, valahogy másra nem is tudok gondolni, mint Sony Compactra
Jelenleg egy Z5C van, imádom. Előtte Z3C volt, azt is nagyon szerettem. Most az XZ1 C a kiszemelt. Olvastam az összefoglalót, a fórum egy részét is. Z5C vs XZ1C? Vélemény? Úgy látom, hogy nagyon hasonló, mint a Z5C, így gondolom nem lesz csalódás. Alternatíva lehet az SE 64GB (a készüléket nagyon szeretem, de nem kell az iOS miatt), esetleg Honor 9.(Láttam az XZ2 C képeket, hát, ronda, jaj, miért kellett ez? A Sony volt az egyetlen gyártó, aki minőségi telefont készített: letisztult, minimalista "kocka" design, erre most ők is elkezdtek szappantartót gyártani, ráadásul már nem is 4.7. Mondjuk jobb aránnyal talán nem sokkal nagyobba tel méretre. De most komolyan, miért nem lehetett megtartani a Z5C és XZ1 professzionális formavilágát? Nincs már elég szappantartó a kínálatban? Legalább tartották volna meg az Z-vonalat így, ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A XZ1 kompakt változata apróságokon kívül tökéletesen megegyezik a csúcsmodell képességeivel és felszereltségével, csak tényleg kicsi.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest