- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
katona.jozsi #4298 üzenetére
Ebben sajnos nem tudok segíteni, mivel én a T-nél vettem részletre.
Nézz körül a normálisabb mobil üzletek weboldalain, pl. Speedshop, Expansys, Nextel, XXL GSM stb. -
TomWexX
addikt
válasz
katona.jozsi #4295 üzenetére
Mind3 színben festett alumínium borítja a P-t.
-
TomWexX
addikt
válasz
Dzsuri89 #4262 üzenetére
Így van, a szolgáltatók már csak ilyenek. Cserébe van lehetőséged jóval olcsóbban akár részletre is megvenni. Ez már csak ilyen...
Egyelőre csak független, illetve ha jól tudom a vodás P-re jelent meg az ICS. Persze flashtool-al fel lehet tenni a gyári ICS-t függő telefonokra is.(#4263) x64emulator: Nem akad netezés közben a telefon, nem is értem hogy a tesztben mit műveltek vele. Természetesen le lehet tiltani a flash-t.
A P jobb mint a Sola, úgyhogy ezt válaszd! -
TomWexX
addikt
válasz
Aranygyerek #4246 üzenetére
A bekapcs gombot nem kell nyomni, csak a hangfelt.
(#4251) istika: Tömörítsd ki, és akkor elvileg kapsz egy apk kiterjesztésű fájlt, amit másolj fel a telóra, engedélyezd a beállításokban (ICS-en) a Biztonság > Ismeretlen forrásokat, majd egy fájlkezelővel indítsd el az apk fájlt!
-
TomWexX
addikt
Dolphin browsert használok, nekem az jön be a legjobban.
Másodlagosan pedig chrome, ugyanis az össze van szinkronizálva az asztali chrome-mal.darvinya: Én azt vettem észre hogy nem minden alkalmazást enged letiltani gyárilag, viszont a Titanium backup-pal az egész telefont engedi lefagyasztani.
-
TomWexX
addikt
válasz
Dany007 #4167 üzenetére
Persze! Ezt a mozgóhátteret úgy hívják hogy Cosmic Flow, és minden új Xperia telefonban gyárilag benne van.
"Bár valami design-osabb megoldás jobban tetszene"
Nekem azért néz ki így, mert én a minimal design-ért vagyok oda... (kb. minden téren) Más fajta ikonok is vannak, amit utólag kell letölteni.
-
TomWexX
addikt
Notification toggle
Elég jól testre szabható.(#4161) qantum: Ezt szerintem csak a szerviz tudná megmondani.
-
TomWexX
addikt
válasz
Telomanikus #3977 üzenetére
Én meg azt mondom hogy az ezüst a legszebb.
Ízlések és pofonok....
-
-
TomWexX
addikt
válasz
privatposta #3510 üzenetére
(#3512) neyra79: Nem mindig kell hinni a tesztnek. Semmi komoly gond nincs ezzel a telefonnal, akik megvették, szinte mind egytől egyig elégedettek vele. Minimális akadás itt-ott van, de ez még egyáltalán nem nevezhető zavarónak.
-
-
TomWexX
addikt
válasz
foldvarid #3484 üzenetére
Így van, neked a sima ICS telepítés kell.
Ha esetleg elakadnál közben, szólj nyugodtan, ha tudunk segítünk.
(#3485) m.zso: Nálam minden rendben van GPS téren. Próbáltad már a GPS státusz alkalmazást? A Google helyszolgáltatása be van kapcsolva?
szerk.: Illetve most látom hogy nálad még GB van fent. Nem akarod feltenni az ICS-t? Hátha az megoldja a gondodat.... -
TomWexX
addikt
válasz
foldvarid #3480 üzenetére
A hogyankellazicsétpéretenni téma minden nap előjön. Ha visszaolvasol, láthatod is.
Egyébként az 1 hsz. megszerkesztése is ez miatt kéne, hogy a sok új tag ott tájékozódni tudjon.
Ja és igen, amit (#3482) tonerz mond, az is egy verzió az ICS telepítésére...
-
TomWexX
addikt
válasz
TomWexX #3427 üzenetére
Megvan miért hiányzik jelenleg a T-mobile kínálatából a P!
Facebookon a SEria fórum egyik hozzászólása:
"A P a vártnál sokkal sikeresebb, és hatalmas a készlet hiány. A T-mobilnál pl teljesen elfogyott, várják az új készleteket. A Telenornál van még de náluk sem sok, így a múlthéten 16ezerrel emelték a P kártyás árát, így került az S fölé. A Vodafone-nál is csak promócióban kapható." -
TomWexX
addikt
válasz
Bitpalace #3430 üzenetére
Ha nem ismered az android világát, akkor olvass kicsit utána.
Pl.: Google > Mit jelent a rootolás?A főzött ram pedig főzött ROM, de az teljesen más történet.
-
TomWexX
addikt
válasz
werszomjas #3426 üzenetére
Én sem találom a T weboldalán... Gondolom ez csak ideiglenes.
-
TomWexX
addikt
Ezen lehetne vitatkozni, ugyanis nálam a Sygic akkora bakikat követett el, hogy le is töröltem. pl. Pesten a Hungária körúton balra akart kanyarodni a stadionoknál (Rákóczi híd felé menet) a Kerepesi útra ott ahol nincs is balra kanyarodósáv.
Most az IGO Primo van fent, eddig ezzel nincs bajom, majd még a Navigont akarom kipróbálni.
-
TomWexX
addikt
Rendeltem ebay-ről egy autós tartót, ami kizárólag a P-hez való. Asszem' 5$-t megér.
Majd beszámolok róla ha megérkezik...
-
TomWexX
addikt
Ha vissza olvastál volna, megtaláltad volna. De mivel ma jó napom van, tessék:
Ezekre van szükséged:
a Flashtool legfrissebb verziójára: [link]
egy ICS FTF fájlra: [link] Ha letöltötted, csomagold ki és másold a C:\Flashtool\firmwares mappába! (miután a flashtool-t feltelepítetted)1. Flashtoolt fel kell telepíteni!
2. Ha ezzel megvagy, elindítod a Flashtoolt, majd a kis villám ikonra kattintasz. A Flashmode lesz kiválasztva ez nekünk jó is, így nyomj OK-ot.
3. A listában megjelenik a 6.1.B.0.544 nevű firmware, ezt kell kiválasztani. Az Exclude mezőben be kell pipálni az Exclude TA sort és alatta a No final verificationt, a többi marad úgy ahogy van. OK Gombbal elindítod a Flashelést.
4. Amíg előkészíti a fájlokat addig kapcsold ki a telefont és várj legalább 5 mp-et. Mikor a program végzett az előkészítéssel, fel fog dobni egy animációt, amin egy X10 és egy USB kábel látszik. Most kell rádugni a telefont, úgy hogy, benyomod a hangerő LE gombot és utána csatlakoztatod a kábelt.
Rögtön elindul a flashelés, én meg szoktam várni a 10%-ot mielőtt elengedem a hangerő LE gombot.
100% után kiírja, hogy Flash done, waiting for reboot, de ez nem fog megtörténni, úgyhogy húzd le az USB kábelt és kapcsold be a telefont.
Ha az első indításnál elkezd lefutni valami fájl számolás, várd meg, majd miután végzett, 2-3 perc után indítsd újra a telefont. (hangfel+bekapcs gomb egyszerre 3 mp-ig) Ha ilyen nincs nálad, az nem baj.
Ezután élvezd az ICS-t!(A leírás neorow1 fórumtárs szerzeménye, amit részben átalakítottam)
-
TomWexX
addikt
válasz
BigSlim #3164 üzenetére
E leírás szerint meg tudod csinálni, neked az 1-4 pontig kell menned! (ha rootolni szeretnéd akkor meg hajrá
) Annyi a különbség, hogy Te ne a GB FTF file-t szedd le hanem az ICS-t, és a rootkit neked nem kell. + még annyi hogy én anno a flashtool driver-eit nem telepítettem...(ha Te telepíted, utána indítsd újra a PC-t)
Linkek vannak a leírásban. -
TomWexX
addikt
válasz
BigSlim #3151 üzenetére
Nincs infó hogy mikor adja ki a T a frissítést, de ha flashtool-al felteszed az ICS-t, nem ugrik a gari. (hogy miért nem ugrik a gari, felesleges megkérdezni, volt már téma itt a fórumon...nem ugrik és kész.
)
És azt is jó tudni, hogy ezek után ugyanúgy megkapod a frissítéseket PCC-on vagy SUS-en, mivel a hivatalos CE (Central Europe) verziót tennéd fel.
Szvsz. tök fölösleges a T-re várni, én sem tettem... -
TomWexX
addikt
válasz
nintendojet #3054 üzenetére
Mobilról írok, itt nem látom az aláírásokat, sorry.
Nincs ötletem nálad miért nem működik... Tök egyszerre nyomod meg a két gombot? -
TomWexX
addikt
válasz
nintendojet #3052 üzenetére
Milyen android van a telefonon? GB vagy ICS. Én most próbáltam ki, egyszerre hangle+powergomb kb. 2 mp-ig és a kép elkészült.
-
TomWexX
addikt
válasz
Rhino666 #2996 üzenetére
A barátnődnek egyszerűen nem volt szerencséje. Vagy eddig neked igen.
De mint már többen is mondták van a kijelzőn fólia, így csak az karcolódott meg. Egyébként a fém nem karcolja meg az üveget mivel puhább anyagból van. Nyugodtan neki eshetsz csavarhúzóval, kalapáccsal, szikével, nem fogod tudni megkarcolni. (az üveget, nem a védőfoliát) De ha egy homokszem....
-
TomWexX
addikt
válasz
Rhino666 #2991 üzenetére
Köztudott hogy a homokszem megkarcolja az üveget, legyen az gorilla glass, dragontrail stb., pláne ha egy védőfólia van rajta. Na most ha jól tudom, homokszem van pár darab a Föld nevű bolygón. Megfordulhat zsebben is, táskában is.
Az előző telefonom kijelzőjén (wave) a híres gorilla glass van, amit nem egészen 1 hónap alatt sikerült is megkarcolnom. Na én azóta tartom a telefonjaimat bőrtokban, mikor zsebre vagy táskába teszem, és azt az egy karcot eltekintve a mai napig tükör tiszta a wave kijelzője. (A P-é is) Én azt mondom, hogy táskában/zsebben mobilt tartani tok nélkül nagy felelőtlenség, úgyhogy javaslom szerezz be egyet.
-
TomWexX
addikt
válasz
darvinya #2687 üzenetére
Engem is érdekel, főleg ha valahogy testre szabható lesz.
Ugyan most is használok hasonlót (notification toggle), ami root-tal egész jól működik.
neorow1: Nem tudod véletlenül hogy win7-en hol találom meg ezt a flashtool driver csomagot? Sajnos úgy összeakadt valamivel, hogy a teló azóta sem kapcsolódik rendesen a géphez.
-
TomWexX
addikt
Na én is sikeresen ROOT-oltam (elvileg) a telómat. Hát nem ment zökkenő mentesen, kb. minden 10-ik alkalommal bírt hibakeresés módban csatlakozni. A hajam már elkezdett kihullani, de most elvileg jó.
neorow1-nek mégegyszer nagy köszönet a leírásért! -
TomWexX
addikt
Hogy tudom letörölni a flashtool drivereit? Nekem is bekavart viszont nincs a programok és szolgáltatások listájában.
-
TomWexX
addikt
Ez a Bizt. mentés és visszaállítás app hova teszi a mentést? Full wipe után is elérhető lesz?
-
TomWexX
addikt
Kérdés: Ez a szoftveres root megmarad akkor is ha közben jön egy ICS frissítés? Vagy akkor az egész folyamatot újra kell játszani?
(#2648) spawn21: Grat! Nehéz szülés volt.
-
TomWexX
addikt
válasz
spawn21 #2627 üzenetére
Tetoválni nem szeretnék, de ha ezt a leírást követed, nem fogod tudni elrontani.
Ne tévesszen meg a leírásban szereplő firmware, te csak a menetét kövesd végig!
-
TomWexX
addikt
válasz
spawn21 #2623 üzenetére
Ha Total Commanderrel akarod kitömöríteni, akkor TC > Beállítások > Általános beállítások > (Bal oldalt lent) Tömörítő > Ott a RAR tömörítőnél elérési útvonalnak megadod a winrar exe fájlját. (megkeresed ahová feltelepítetted)
Ha ez kész, Alt+F9 a part1-re és kicsomagolja az ftf fájlt.De kilehet tömöríteni magával a winrar programmal is, csak én nem úgy használom....
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest