- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
Az úja Antutun kinek hány pontot ért el a telefonja? Az enyém 6719-et..
-
Ferenczi Áko
addikt
Íme az eredmény! 100%-os töltöttségtől egészen kikapcsolásig! A telefont tényleg telefonként használtam,nem nyomkodtam feleslegesen,csak ha hívtak. Ha nem voltam net közelben néha megnéztem az e-mailjeimet. De természetesen ez nem az átlagos használatot tükrözi egy ilyen telefon esetében,hanem megpróbáltam úgy használni,mint anno, amikor még nem volt okostelefonom és nem nyomkodtam ha kellett, ha nem.. Ahogy a mindennapjaimon használom,úgy nekem is naponta kell töltenem,hiszen egy ilyen telefont nem csak telefonálás miatt vesz az ember.
Érdekesség viszont az,hogy máskor nem telefonálok 2 nap alatt 1 óra 15 percet,hanem kevesebbet! Telefonálás és készenlét közben minimálisan merült csak a telefon,szóval aki nem okostelefonként használja,simán kihúzza neki 2 napig! 3g kapcsolat nem volt aktív,csak amikor neteztem, akkor kapcsoltam be!
Fotózást, zenelejátszást, alkalmazásokat nem használtam!
Ez az egész számomra egy teszt volt,hogy mit bír a vas átlagon picit aluli használat mellett, és tanácsul szolgál, hogy ha lemerülőben van a telefonom, és nem akarok sz@rban maradni,akkor békén kell hagyni és csak akkor nyúlni hozzá,ha hívnak! -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
bluemirage #8252 üzenetére
Még bírja, de már nem sokáig.. Ma este csinálom a képmentéseket...
Agean: ugyan így vagyok vele mint Te!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
bluemirage #8204 üzenetére
32 perc beszélgetés 31 perc megjelenítés 21 óra készenlét. Szóval idáig tényleg csak akkor nyúltam a telefonhoz,ha hívtak vagy az időt akartam megnézni!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Lacika2332 #8176 üzenetére
Az az ICS. És érdemes feltenni (bár sokan még GB-t használnak)
-
Ferenczi Áko
addikt
Nem szoktam ilyeneket csinálni az okostelefonjaimmal,de most kipróbálom,hogy ha arra használom a telefont,amire hivatott (telefonálás,sms-ezés)akkor mennyi ideig bírja naftával! Na jó,ha valami egetverő dolgot látok akkor lefotózom,de próbálom magam tartani ahhoz,hogy egy sima telefonom van!
Az eredményt majd publikálom.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
makesz1989 #8157 üzenetére
A vezeték nélküli és mobilhálózatok beállításoknál vedd ki a pipát az Adatok engedélyezve opció elől!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
jozs6200ax #8012 üzenetére
Gyanús, inkább vedd meg 60ezer körül ami garis!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
dajkapeter #7949 üzenetére
Te,Fater nem tudnád szerkeszteni a hozzászólásaidat? Ugyanis feltűnt már egy ideje(gondolom nem csak nekem) hogy egymás után küldözgeted az üzeneteket a fórumba.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Jon Mathias #7829 üzenetére
Így igaz. Ugyan úgy kell visszarakni rá,ahogyan az első hozzászólásban le van írva. Innen meg le tudod tölteni ami neked kell: http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?t=2823&postorder=asc
-
Ferenczi Áko
addikt
Már kérdeztem lentebb,de nem írt rá seni,ezért megkérdezem mégegyszer: nem tudja valaki véletlenül,hogy miért van az,hogy akárhányszor törlöm ki a Notification mappából a hangot,mindig újrateszi magát. Ezt a hangot még kb 1 évvel ezelőtt tettem fel egy tabletre,és azóta minden androidos telefonommal szinkronizálódik.. Lehet hogy a gmail tárolja?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
razorka777 #7565 üzenetére
Az egy nagyon jól testteszabható és látványos launcher! Bár én egy óránál többet nem használtam. Annyi pénzt nem ér meg, akkor inkább vegyél egy tokot a telefonodra!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
yodamester10 #7508 üzenetére
A Telenoros P még nem frissül Ics-re PcCompanion-on keresztül.
Más: Mi a toszért van az, hogy akárhányszor kitörlöm a Notification mappából a hangot, mindig visszakerül belé.. De az előző telefonomon is. És mindig ugyanaz az egy hang: hangout ringtone.
Lehet, hogy a gmail fiók tárolja és szinkronizáláskor visszarakja? -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
#42308056 #7474 üzenetére
1. van akinek bejön az ICS,valakinek nem,de nincs vele semmi gond!
2. Tipikus hiba nincsen,pár embernél több hónap után elkezdett kopni az alsó kupak,valakinek lötyög is,de lehet orvosolni. Nagyjából ennyi,bár sokan az akkumulátor idő miatt dörmögnek,de ez androidos telefonnál alap,hogy 1-1,5 napig bírja szuflával!
3. A hardverrel semmi gond sincsen,nem akad,nem laggol. A kijelző tűéles!Mi volt neked csalódáskeltő?
-
Ferenczi Áko
addikt
Örülnék már,ha a Pc Companion csatlakozás után nem ezt írná ki: Telefonja naprakész..Telenor.. :S
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Telomanikus #7291 üzenetére
Másnak is ilyen, nyugi! Majd szoftveresen orovoslják!
-
Ferenczi Áko
addikt
A gyári notesz vagy feljegyzés alkalmazásnak mi a neve? Mert alighanem kitöröltem..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
rObika8802 #7238 üzenetére
Kapcsold be a wifit játék előtt és úgy nyomjad a pause-t. Utána már nem dob ki wifi nélkül sem!
-
Ferenczi Áko
addikt
Ha tönkremenne az akksi akkor szerintem garanciában cserélnék ki,ha látják, hogy nem babráltad. Gyakorlatban pedig nem jelent hátrányt, legalábbis nálam még egyszer sem fagyott le a telefon, de úgy emlékszem másnak sem volt ilyen gondja! Ha csak ez az akksi dolog tart vissza a vásárlástól, vedd meg nyugodtan! Remélem tudtam segíteni!
-
Ferenczi Áko
addikt
Ics-nél el lehet tüntetni,hogy ne mutassa a %-os kijelzést az akksi mellett?
-
Ferenczi Áko
addikt
Na,most elhatároztam magam,felrakom a .559-es ICS-t,kivárom a 2-3 hét akksi kalibrációs időszakot,és meglátjuk mi lesz. Addig majd szakaszosan leírom a tapasztalataimat!
Este fél 11-től nekem is 24 %-ot fogyott a telefon reggel 8-ig úgy,hogy hozzá sem nyúltam.. -
Ferenczi Áko
addikt
a .559-es Ics-vel mi a bajotok? Mert mindenki a .544-est ajánlgatja,csak azért kérdem!
-
Ferenczi Áko
addikt
Jó estét! Tud valaki valmi fain képszerkesztő androidos progit ajánlani? Pár képen akarok utómunkáltot végezni..
-
Ferenczi Áko
addikt
Jó reggelt! Szerintetek ezt az romot fel lehet tenni telenoros P-re: 6.1.B.0.559_CentralEurope2
Asszem most ez a legfrissebb! -
Ferenczi Áko
addikt
Mivel itt a fórumban sok embernek a koponya az avatar-ja,ezért mától KÍGYÓ lett az enyém! :-)
-
Ferenczi Áko
addikt
Komolyan mondom érdemes lenne benéznetek az Lg optimus 2x fórumba, hogy ott mi megy.. Ilyen kernel olyan rom, a k*rv@ Lg miért nem adja már ki az Ics-t.. Ezek miatt nem látogattam már anno azt a fórumot.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
nintendojet #6546 üzenetére
2 naponta? Én kb hetente. Az arc s-nél volt olyan, hogy 310 órája ment akadás és szaggatás nélkül. Akkor is azért kellett ujrindítani, mert kiadtak rá egy frissítést!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
bluemirage #6527 üzenetére
One V-t ne vegyél, egy ismerősömnek van és nincs vele megelégedve, mert mióta ICS van neki rajta megeszi a az 512 mb ramot.. Igen jól írtad, hogy itt a hozzászólások nagyrésze (főleg mostanában) az akksi merülésről, használatról,egyebekről szól, de jelenleg egyik okostelefonnál sincs megoldva ez a probléma, hogy az akksi 1-2 napnál tovább bírja a strapát aktív használat mellett. Látod, itt másba nagyon nem lehet belekötni, csak ebbe. Nézz át az Optimus 2X topikba, na ott olvashatsz kismillió hibát, bugot stb-t. Amúgy az a személyes véleményem, hogy a többi okostelefontól jobb az üzemideje a P-nek..
-
Ferenczi Áko
addikt
Erre gondolok:
-
Ferenczi Áko
addikt
Mondjon nekem valaki valami jó játékot szeretett telefonunkra. Mondjuk egyet ami szórakoztató,meg egyet amit grafikailag ott van a toppon!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
bozsozso #6258 üzenetére
Vagy teszteld, vagy ne. Én kipróbálnám. Én a helyedben a telefonsgámaimat elmenteném a google fiókomba, meg a könyvjelzőket is. A képeket, zenéket, videókat feraknám a gépre. Ez után a telefonon csinálnék egy teljes törlést. Majd frissíteném ics-re. Ha meg nem jön be, akkor visszatenném a Gb-t. Én már csináltam, tudom miről beszélek!
Más: EGY TELENOROS VISSZAJELZÉS IS JÓ LENNE, HOGY NEKÜK IS FELAJÁNLJA-E A PCC A FRISSÍTÉST?? Nem vagyok otthon holnap estig és nem tudom csekkolni..
-
Ferenczi Áko
addikt
Vedd lejjebb a fényerőt(nem tudom hogy hány %–on használod) Kapcsold ki pl a fiókoknál az automatikus frissítéseket, és nézdd meg azt, hogy az időjárás widget hány percenkét vagy óránként frissül. Pluszha be vagy jelentkezve a facebook fiókodba, az is folyamatosan pörög. A playen lévő battery calibration progikat felejtsd el mert semmit sem érnek!
-
Ferenczi Áko
addikt
Gb-re van a Nova launchernek kompatibilis verziója?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
satinskirt #6099 üzenetére
Köszi
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
werszomjas #6046 üzenetére
Ezt azért jó tudni!
-
Ferenczi Áko
addikt
Olvastam amiket írtatok,és nekem teljesen külön álláspontom van Tőletek! Én új telefont nem fogok venni. A neten keresztül idáig mindig találtam olyan telefonokat,amik hibátlan állapotúak és garanciálisak,jóval ár alatt. Amit jelenleg használok Xperia P,az október 9-10.-e körül vettem. Az apród.hu-n találtam a hirdetést. Szeptember 26.-án vásárolta az előző tulaj(tehát kb 2 hetes volt a telefon) Állapota,mintha boltban vettem volna. 2 éve telenor garanciával,dobozában minden tartozékával(kivéve HDMI,bőr tok,de ezeket a szolgáltató amúgy sem adja) 65.000 ft volt utánvétes postával együtt!!!!
És ez nem egyedi eset,az összes telefonomat hasonló áron hasonló paraméterekkel vettem, jóval ár alatt.
Lehet mondani,hogy ez nem új telefon akkor,ha már 2 hetes,de bárki elé odatenném,azt mondván,hogy ma vettem,nem kételkedne benne senki!eami: a szolgáltatós telefonokhoz nem jár,a gyári függetlenekhez igen,ha nem veszik ki a gsm boltosok!
-
Ferenczi Áko
addikt
Nekem meg még nem kellett egyik telefonomat sem szervizeltetni. Ha volt rá garancia, ha nem. Ha gyártói, ha szolgáltatói, ha sufni gsm-es. Valahogy mindig kifogtam a jót, pedig volt már pár telefonom.
-
Ferenczi Áko
addikt
Jó estét! Tudja valaki, hogy ha telefonon keresztül akarok letölteni ncore-ról, miért nem sikerül? Van valami külön beállítás?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Stukker1987 #5971 üzenetére
Tudtommal még nem találták ki az Xperia launchert :-D
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Stukker1987 #5967 üzenetére
70ezer ft körül gondolkozz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest