- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
P@ly
tag
válasz
Gaerity #5554 üzenetére
Megnézted már másik SD kártyával?
Zenelejátszásra én a Neutron-t használom. Nekem bevált.@mcsm88:
Írtam ataman-nak az összefoglalóval kapcsolatban, hogy szívesen megmódosítom, hogy fedje a mostani valóságot. Majd ha elkészülök kérek egy kis lektorálást a leíráshoz (nem csak neked szólt)@Többiek:
Hogy nem cseng 1-2 mp-ig az nem biztos, hogy a telefon és/vagy a mobil OS hibája. Könnyen lehet, hogy a Rádiós Hozzáférési Hálózattal van valami gond. Esetleg magával a Packet Core-al. -
P@ly
tag
válasz
Gaerity #5491 üzenetére
Na ez volt olyan, mint amikor hibát keresünk. Vajon a forráskód a rossz, vagy a hálózatban van valami félrekonfigurálva, esetleg az egyik szkript a hibás. Aztán jönnek az idős sokat látott kollégák. - Be van dugva a kábel?
Az esetek nagy részében nincs
Hát igen... Layer 1...
A te eseted is hasonló volt. -
P@ly
tag
válasz
Gaerity #5478 üzenetére
Na megnéztem én is. El kell, hogy keserítselek de én nem tudtam reprodukálni. Bár én sose indítottam eddig el ezt a csodálatos gyári lejátszót, de jól működik vele. Nem írt ki semmi hibát és szépen lejátszotta a zenét. Újraindulás után is. Én kipróbálnám a helyedben egy másik SD kártyával is, mert lehet, hogy hibás amit használsz.
Formázás:
A.) Ha van kártyaolvasód akkor Linux (fdsik) vagy Windows alól (Számítógép-kezelés/tárolás/lemezkezelés) is le tudod formázni.B.) Ha Android alól szeretnéd akkor kell hozzá egy root (azért ezt ajánlom, mert az újabb módszereket nem próbáltam amik fent vannak XDA-n, ráadásul úgy kezdi, hogy nyisd ki a bootloadert. Annyit kell tenned, hogy elindítod a VRoot_1.7.2.4128_Setup.exe-t aztán kattintasz a gombra. Ne ijedj meg ha kínai lesz
) aztán egy busybox illetve egy aparted.
@(#5482) juhasz26:
A 15.0.A.1.36 és a 15.0.A.2.17 nekem azt csinálta, amikor elhagytam a cellát (lementem a pincébe, stb...) akkor "leszakadt" a mobil hálózatról és újraindult a telefon. 15.3.A.0.26 esetében ez a hiba megszűnt.VAGY
Nem vagy nagyon szélén a rádiós cellának? Mert azt el tudom még képzelni, hogy ebben a ROM-ban is elszúrtak valamit amikor handover van (handover: amikor egyik cellát elhagyod és átlépsz a másikba). De ez csak tipp... Amúgy 2G-n vagy 3G-n csinálja ezt, vagy nem számít neki?
-
P@ly
tag
válasz
Gaerity #5463 üzenetére
Melyik buidet használod:
15.0.A.1.31 vagy 15.0.A.1.36 vagy 15.0.A.2.17 vagy 15.3.A.0.26?Mert a legújabb ROM-ban van egy randa SD kártya kezelési bug.
Ha nem azt használod, akkor még azt el tudom képzelni, hogy maga az SD kártya a hibás. De csak tipp.Amit Nagya21 javasolt próbáltad már? Esetleg, másik SD kártyával próbáltad már, hogy ott is fennáll ez a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Milyen asztali médialejátszót?
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest