- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cece04
tag
Valaki próbálta már a főoldalon látható BatteryGuru programot az Ionon?
Ha igen: érdemes?ér valamit? -
Cece04
tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom lett a napokban, hogy nem mindig érzékeli az usb csatlakozást a telefon..
Konkrétan egyre kevésbé..most pont betudtam úgy állítani, hogy jó, és most tölti, de nem kis meló volt
A kábel jó, más telefont vígan tölt, gondolom a csatlakozó romlott el...
Találkozott valaki hasonló hibával? -
Cece04
tag
Igen, az megvan. Ott arra állítottam, hogy indítsa és egyből csináljon is egy képet.
Igen, eddig nekem is így volt..ha csak kicsit nyomtam be, akkor villant a vaku(ha épp olyan fényviszonyok voltak értelemszerűen) és fókuszált, ha pedig teljesen, akkor meg ellőtte a képet.arpy17: Az megvan, illetve megvolt.
Nem tudom mi lehet az oka..mert ha alvó módban van a készülék..és csak finoman lenyomom a gombot, akkor egyből belép és csinálja a képet. de utána nem működik rendeltetésszerűen az biztos.
most kitudtam csikarni belőle egy képet a kamera gombjával úgy, hogy már a kamera szoftverben voltam, de ezt kb. úgy tudtam elérni, hogy nyomkodtam a gombot mint egy félőrült, erősen, gyengén, meg mindenhogy.
Szervíz, meg JB előtt ez teljesen gördülékenyen ment, ahogy írod..ha kicsit lenyomtam, akkor fókuszált, meg beállította, ha meg teljesen, akkor el is lőtte..na itt most ilyen nincsenEzzel azért együtt tudok élni, meg emiatt nem fogom visszaküldeni egy hónapra szervizbe, de tartok tőle kicsit, hogy egy "új",másik telefont kaptam vissza..aminek a kamera gombja nem érzékel rendesen
-
-
Cece04
tag
Sziasztok újra!
Egy jó hónappal ezelőtt vittem vissza az Iont szervízbe az állandó kikapcsolások miatt..
majdnem 30 nap volt mire megcsinálták és a boltban a pali meg sem tudta mondani,
(vagy nem akarta) hogy mi volt a baja a készüléknek
Amikor rákérdeztem, csak annyit mondott, hogy "fúú, annyi jött ma vissza a szervízből, hogy nem tudom"
Egyébként abban sem vagyok biztos, hogy ez ugyan az a telefon, de mindegy, működik, a lényeg az.Viszont ráraktak egy 4.1.2-t. Az lenne a kérdés, hogy ennél van e most újabb? mert nem nagyon követtem itt a dolgokat, a SUS pedig nem mutat újabbat. Valamint ez alatt valamiért nem megy a kamera gombja. Ha hosszan nyomom akkor belép a szoftverbe, de képet nem tudok vele lőni és sehol nem találok erre beállítást.
Erre van valakinek ötlete?Köszi!
-
Cece04
tag
válasz
1stVikman #5317 üzenetére
Megcsináltam az újratelepítést a SUS-al, de ugyan az sajnos a helyzet, valószínűleg darvinyanak lesz igaza és az akksi vagy az azt vezérlő chip szállt el.
Remélem ez azért olyan hiba, amit garanciálisan megtudnak csinálni úgy is, hogy nem gyári rá a gari.
Köszi a tippeket, ha megtudom, hogy mi volt a gond akkor beírom ide, hogy gyűljenek a tapasztalatok. -
Cece04
tag
Köszi a tippet, de sajnos így is ugyan az.
Megcsináltam a gyári adatok visszaállítását, de semmi változás sajnos, a helyzet ugyan az:
ha adatkábelen van, vagy töltőn, akkor semmi gond nincsen, de ahogy leveszem róla és valahova belépek, egyből befagy és kikapcsol..
Hát akkor holnap szervíz -
Cece04
tag
Sziasztok!
Én január óta vagyok boldog és most eléggé kétségbeesett tulajdonosa az Ionnak.
Eddig semmi gáz nem volt vele, viszont az elmúlt pár napban elég érdekes dolgok történtek,
ugyanis játék közben egyszer csak kikapcsolt. Mintha leolvadt volna a képernyő,elsárgult.
Aztán újraindítottam, napokig semmi gond, aztán tegnap ugyan ez, amikor épp hívást fogadtam, aztán
estére már ott tartottam, hogy ha belépek valamilyen appba, akkor szinte egyből kikapcsol.
Az akksira gyanakszom, mert ha töltőn van, akkor teszi a dolgát rendesen,semmi baja.
A másik pedig,hogy eszméletlen mód melegszik. Lehet, hogy hülye a kérdés, de nem lehet, hogy azért kapcsol ki, mert túlmelegszik? Tetőtéri szobában van egy konstans 30 fok, tegnap este pedig 48 fokot mért a battery widget.Van valakinek valamilyen hasonló tapasztalata, vagy ötlete, hogy mit lehetne a szervizen kívül csinálni vele?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- iPhone topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest