- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz
1stVikman #7223 üzenetére
1 hét AOSP ROM után: hát okosságban visszalépés a Carbon után... egyszer volt olyan, hogy azt mondtam, ha hazamegyek, megint telepítés lesz, de végül nem értem rá, úgyhogy maradt
(a kijelző nem akart felébredni, mikor hívtak, így nem tudtam felvenni... az ilyentől kicsit hamar felmegy a pumpa, bár azóta nem csinálta)
bizonyos appoknál (?) előfordulnak több másodperces beakadások, bár igazából nagyon ritka. A FB messenger ilyen, de nem tudom, tényleg apphoz köthető-e, vagy a rendszer okozza.
Érdekes, hogy munkahelyen -távolabb lehetek az antennától- WIFI-n gyorsabban merül, mint 3G-n. és amúgy összességében kevésbé bírja ez is, mint a 4.1.2 bírta.arra mi a megfelelő módszer, hogy a belső tárhelyet (azt is, ahová a programok telepítik a könyvtáraikat) üresre gyaluljam?
most már rég nem tudom, mi az ami kell valaminek, és mi az, amit valami rég nem használt cucc rakott fel. persze egy esetleges újrahúzásnál csinálnám csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest