Új hozzászólás Aktív témák

• 1stVikman

senior tag

válasz Somy_ #7036 üzenetére

Szia!
    Itt leírtam az egyik custom rom telepítését. 2 hónapig használtam, most ugyanettől a készítőtől van fenn a PureION nevezetű rom.
    Mindegyiknek van előnye, hátránya, leginkább a kinézet miatt gyúrnék a kettőből egyet (ha tudnék :) ).
    Egyébként viszonylag stabil, megbízható rom-ok.

Más!
    A többi hsz-re reagálva, tényleg szégyen, hogy egy nem tökéletes rom-mal hagyták abba a support-ot. Én megelégedtem volna az S-re kijött .96-os rommal is, ahol javították a fullHD-t, a 2G hibát, meg ami még volt. De leginkább a sötét tárcsázó és sms felületet szerettem volna visszakapni, ami az ICS-ben is volt. Vagy legalább választhatóvá tették volna, mint témákat.
    De sajnos nem így lett. Maradt egy mára teljesítményben eléggé a középkategória alján lévő, de kinézetre és anyaghasználatra prémium kategóriás telefonunk. :) Én tökéletesen meg vagyok elégedve vele, de ha lenne egy ugyanilyen kinézetű, de jobb teljesítményű sony, akkor lehet cserélném. :)
    Mondjuk ugyanez a fém hátlap, középen a kamera, led vaku, hangszóró, oldalt meg az új sony-kon lévő fém bekapcsoló gomb, elöl az egységes, letisztult képernyő 4,6-4,7" méretben, és belül mondjuk egy Z vagy Z1 teljesítménye, és már perkálnám is érte a pénzt. :D

Új hozzászólás Aktív témák