- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
wappl
csendes tag
Gcam for Xperia 10 III
[link]Kíváncsi vagyok, hogy sikerült... Egy próbát megér
-
wappl
csendes tag
A töltés megkéri az idejét. Ez is megszokható, és tényleg sokáig bírja. Minimum fényerőnél csúnyák a színátmenetek képeknél, filmeknél. Mintha javult volna a múltkori frissítéssel, de még nem tökéletes. Hiányzik a fizikai gombok, és az ujjlenyomat olvasó testreszabhatósága. A dedikált Google segéd gomb pl nekem teljesen haszontalan, nem használom. A dupla kopp ébresztés hiányzik nagyon. Vezeték nélküli hálózatok, GPS jelek erősek, stabilak. Mindennapi használat közben eddig kényelmes, megbízható, gyors és gördülékeny. Összességében nem bántam meg, hogy ezt választottam.
-
wappl
csendes tag
Nem hipergyors ez tény. 2 másodpercen belül készülnek a képek jó fényviszonyok mellett. Éjszaka, sötétben viszont rengeteget gondolkodik, aztán vakuval fókuszál, és csak utána exponál. Ezt bizony már 5-6 másodperc is lehet a gyári programjával. Egyéni preferencia kérdése...számomra többet ér a valós két nap üzemidő, és a fizikai mérete.
-
wappl
csendes tag
Ma vásároltam egy Xperia 10III mobiltelefont
A kijelző bekapcsolás után szürkés-zöldes árnyalatú, és mintha csökkent színskálával jelentené meg a tartalmat a szinátmeneteknél.
Ha lámpa alá tartva megemeli a fényerőt maximumra, ott villan egyet. Majd onnan automatikusan minimumra csökkent fényerőnél jók a színek, árnyalatok, és fekete a fekete is.
A beállításokat végigpróbáltam. De nem változott.
Volt rendszer visszaállítás...ugyazez
Az alábbi videón jól látszik a probléma:https://youtube.com/shorts/PS9PIcp4JWU?feature=share
Ezzel lehet kezdeni valamit, esetleg software-es hiba lehet?
Mindegyiknél ilyen a "működés", vagy vissza kell vinnem a 3 napos cserére?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha a felszereltséget és az árat nézzük, elvérzik a Sony középkategóriás ajánlata, a kamera sem lett az igazi, ám mégis van benne valami olyan stabilitás és egyediség, ami érdekes eszközzé teszi.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Politika
- Netfone
- Formula-1
- eFootball
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest