Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megjelent a OnePlus 13T
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MakiVerem401
csendes tag
válasz
planbmokus #203 üzenetére
Sziasztok.
Szeretnék egy eszközt amivel tudom naplozni az alvást (pulzus, ciklus,stb) és ami képes intelligens ébresztésre, azaz hogy pulzus és mozgás alapján az alvás ciklus optimális szakaszán ébreszt.
A smartBand SWR10 képes erre?
Nem Sony telefonom van. Smart Connect app tudja ezt a funkciót? Aki erre a célra használja az milyen appot használ? -
Partyface007
őstag
Pár napja újból elkezdtem használni a karpántomat (swr 10) Az auto night mode működik de csak este, reggel nem vált vissza Day mode-ra automatikusan ahogy kellene. Valakinek van valami ötlete mit lehetne még állítani hogy működjön? Sony Z1 compact -al használom ha ez számít. Legfrissebb smartband és firmware verzió van installálva. Régebben mintha ez működött volna rendesen...
-
fclub
tag
Sziasztok!
Néhány hónapja használok egy Sony Smart Band 2-t.
Eddig egy Asus telefonnal volt párosítva, minden tökéletesen működött, mígnem tegnap lecseréltem a telefont egy Sony Xperia Z3 Compact készülékre, amivel több próbálkozásra sem sikerült párosítanom, sem NFC-vel, sem Bluetoot-tal.
Az NFC-nél érzékelik egymást, mert rezeg és hangjelzést ad, de nem jön létre a párosítás, Bluetoot-nál nem is látja a telefon a karkötőt.
Az NFC-s párosítási kísérletnél azt írja ki, hogy ha egy másik készülékkel párosítva van, szüntessük meg a párosítást. Viszont az a telefon tönkre ment, nem tudom törölni a párosítást.
Valakinek valami ötlet...? -
Lehel43
tag
Sikerült elvesziteni a kis kapcsot. Van valakinek ötlete hol tudok mást venni? Előre is köszi a választ, hátha még jár erre valaki aki tudja 😀
-
appel
őstag
Nos, a Smart control kiegészítő elvileg tartalmaz "reject call" funkciót, de úgy tűnik Sony Z3C-vel és 5.1.1 droiddal biztos nem működik.
Ezen kívül kapásból fájó pont, hogy a Smart lock sem jó ezzel. Hiába minden workaround, amint elveszti a BT kapcsolatot, akkor egyből eltűnik a megbízható eszközök közül.
Eddig tiszta visszalépés a MI band után.
Ha valaki tud megoldást, akkor ne tartsa magában. -
appel
őstag
Sziasztok!
Hívást el lehet vele utasítani? -
Protezis
őstag
FYI: speedshopban most le van akciózva, 9900 Ft a fekete. Nekem ma jött meg, most barátkozok vele. Eddig tetszik
-
apacsay
tag
Egyszer csak ( két éjszaka óta ) azt jelzi, hogy nem aludtam.. Semmit sem állítottam el rajta, szinkronizál.. de éjszakára nem ír alvást... ajaj
Előttem szólóknak: A Lifelog tényleg egy gyenge dolog.. alig jön hozzá frissítés, pedig lenne mit csiszolni rajta.. Minek csinál ilyet a Sony ha nincs kapacitása, pénze, ereje javítani.. érthetetlen..
Már előttem is írták: A Smartband töltése egy rémálom, mindig arra gondolok, most öröm le a kis usb-t takaró ajtócskát, fület...
-
lamazonia
tag
story:
-le volt árazva a MMben, ezért én is vettem egyet.
-telefonom szervizbe volt, ezért asszony használta, nála ment minden frankón.
-szervizből megjött a z3 compactom, párosodott, elindul, etc. de nem megy a lifelogamikor be akarok lépni lifelogba google-l, vagy sony accountal azt mondja "ismeretlen hiba".
valakinél már fordult elő ez?
-
planbmokus
senior tag
Tegnap vettem egy használatlan Smartbandet.
Első benyomások:
-király cucc
-könnyű, nem zavaró
-az s-es legnagyobbra, az l-es karpánt legkisebbre állítva passzol
-z3 compact készülékkel azonnal párosodott, hiba nélkül üzemelIgazából a legfőbb ok, ami miatt vettem, az ébresztés, mivel barátnőm sokszor felébredt a csengőhangra. Rezgéssel ébresztés egy nagyon jó funkció!
Rezgéskor viszont olyan, mintha zsibbadna a kezem, gondolom pár nap után megszokom
-
cozmo
őstag
Sziasztok, vennék egy ilyet, de mennie kéne Jelly Bean 4.1.2- es telefonnal?!
-
Sogi74
tag
válasz
Partyface007 #191 üzenetére
Köszönöm!
Igen, talán ez lehet a hiba. -
horist2
tag
Eladó Sony SWR10 esetleg valakinek?
-
Sogi74
tag
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen swr10-em pár hete. Néhány napja nem figyeli és nem ad adatot az alvásról! Volt valakinek ilyen problémája? Mi lehet a probléma vagy csak beállítás kérdése?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Lol
-
Cabrio
aktív tag
Kerékpározást nektek sem méri, ha nincs nálatok a telefon, csak a karkötő?
-
T0rnad0
addikt
Próbáld ki a gyári SMS kezelő helyett a Handcent SMS-t és állítsd be arra az értesítést. Hátha segít...
-
Azt nem értem most már, hogy rezeg ha hívnak, rezeg ha ébreszt, rezeg ha távol vagyok a telotól, rezeg ha emailt kapok a gmailos fiókomra, de az smsre semmit nem csinál.
-
Én még ekkora rakás szart az életemben nem láttam, gondol egyet lecsatlakozik baszik vissza csatlakozni, ki irja csatlakoztassa nfcvel nagyon elegem van de abból is hogy nem tudom hová vigyem mert mindenhol át írányitanak egy olyan helyre akik cseszettűl nem reagálnak semmire.
-
Ez a lifelog mennyire fontos?
Nekem csak arra kel hogy ha hívnak jelezzen ha távolabb vagyok jelezzen, inteligens ébresztés, és sms jelzés ez utóbbi nem működik. -
TomBond
aktív tag
Mi azt a funkciót nem használjuk. Pont azért vettünk ilyet, mert az sms jelzésre volt szükség. Az viszont nálunk hibátlanul működik.
Gyakorlatilag mindegy hol vetted, bárhol lehet hibás darab. Esetleg meg lehetne nézni egy Sony telefonnal, mert lehet a te telefonoddal nem akar működni rendesen. -
TomBond
aktív tag
Akkor lehet kifogtál egy hibás darabot. Nálunk semmi különleges hangja nincs, és az akksi töltöttségét is korrektül kiírja.
-
Sony SmartBand SWR10
Van itt valakinek vagy esetleg volt valakinek ilyen karkötője?
Tudna róla irni pár dolgot, mennyire lehet össze húzni a csuklón? Nekem vékony a csuklóm azért kérdezem. -
horist2
tag
Szinte teljesen új (1 hétig használva) Sony SmartBand SWR10 minden tartozékával eladó.
Semmi hiba vagy károsodás nincs rajta. -
törölt tag
Sziasztok!
Sony Smartband csak a xperia Z sorozatal kompatibilis ?
Xperia E4-hez szeretnék vásárolni egy Sony Smartbandot,és az lenne a kérdésem működne a készülékkel ?
-
Cufter
tag
Van nálam egy ilyen, bontatlan, eladó: 14,5e HUF e-mailben tessék érdeklődni. Köszönöm!
-
beany239
újonc
-
horist2
tag
Sziasztok!
A 3 led milyen feladatot lát el rajt? Erről nincs igazán infó.
-
msfeco
tag
Üdvözlök mindenkit!
Az okoskarkötőm eladósorba került, kedvező áron. Itt megtekinthető:[link]
-
Partyface007
őstag
Igen időnként frissítik a Lifelog alkalmazást de annyira azért nem pontos mármint ami a fittness tevékenységek naplózását illeti
tegnap voltam kicsit szórakozni és szerinte hajnali 1 és 2 között bicikliztem x percet :-)
ha csak a fittness miatt vennéd akkor lehet van jobb is viszont értesítések szempontjából kiváló, tök jó az ébresztés is....
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Eltelt néhány hónap a készülék megjelenése, illetve a teszt írása óta. Aki használja... Mik a tapasztalatok? Fejlődött valamelyest az applikáció? Érdemes használni?
Köszönöm!
-
T0rnad0
addikt
válasz
Askformore #137 üzenetére
Csak 4.4-el működik, 4.1-el nem tudod használni.
-
Askformore
senior tag
Sziasztok! Htc One S-en, android 4.1.1-gyel mukodik a kutyu? Ha igen, milyen hatranyai vannak igy, hogy csak 4.1.1-el futtatnam? Koszi elore is!
-
2ofthem
aktív tag
Nem Sony tulajoktól kérdezném hogy a biciklizést továbbra sem méri?
-
Cabrio
aktív tag
Ma nem volt szerencsés napom. Töltés után kiszakadt a micro usb fémkerete a helyéről, simán rajta maradt a töltőkábel végén... Utána a Sony Z Ultrát töltöttem, annak meg a kisajtó gumipereme repült le, ami a vízt és a port fogná meg a csatlakozónál...
-
Partyface007
őstag
magából a csuklópántból elég mondjuk napi 1x gyűjteni az adatot (5 napig tárol ha jól tudom, de gyanítom csak kikapcsolásig) viszont a lifelog nem csak karperec által gyűjtött információkat tárolja tehát ha kikapcsolod a naplózást akkor nem lesznek logolva a gps adatok mert a telefon gps-ét használja illetve a hívások fényképek stb.
mellesleg már nekem is megfordult a fejemben hogy kikapcsolom a naplózást úgy ahogy van mert pl. tegnap vagy tegnapelött 38%-ot evett az akksiból (nyilván az összfogyasztás 38%-át de akkor is sok)
most engedlyeztem a Location High accuracy módot így jobb szokott lenni a fogyasztás de még tesztelem pár napig...
-
Eszembe jutott,hogy a Lifelog-nak muszáj állandóan naplóznia? Ha kikapcsolnám ezt, vagy a bt-ot, akkor semmit sem logolna? Nem kellene állandóan, hanem csak napjában kétszer bekapcsolni akkor nem tudja kiolvasni az adatokat a Smartband-ből? Tehát nem gyűjti csak úgy maga a karkötő az infókat, majd azt synceli lifeloggal, csak akkor, ha folyamatos kapcsolat van?
-
Partyface007
őstag
igen most a smartband alkalmazás frissült de pár napja meg a smart connect...
mikor utóbbi frissült ár napig reggel mikor bekapcsolódott a bluetooth akkor nem kapcsolódott a karpánt újból ki meg be kellett kapcsolnom a BT-t hogy végre megtalálják egymást a telefonnal aztán szerencsére egy telefon restart megoldotta a dolgot...
-
Tényleg, bár amennyit játszom...
Amit én vettem észre mostanában, az az, hogy ha automata éjszakára állítom, akkor is az adott időintervallum alatt is nappali módot ír, viszont méri az alvást, nem úgy, mint amikor az ember elfelejti átállítani éjszakára. Ennek a hátránya,hogy csak abban az időben méri, mikor be van állíva, kivéve,ha előbb bekapcsolod, ha mondjuk korábban fekszel.
-
2ofthem
aktív tag
Nagyon klassz lett az utód, végre van benne GPS. Most már csak az kéne hogy a Lifelog más márkákon is teljes legyen.
-
bakkir
tag
Üdv!
Letöltöttem a Lifelog appot. De nincs benne biciklizés, sem buszozás. Miért?
Ötlet? -
Partyface007
őstag
válasz
beany239 #121 üzenetére
A Lifelog alkalmazás a karpánt által gyűjtött információkat is megjeleníti: lépésszám, kalória, mennyit bicikliztél.... stb. tehát a karpántba van beépítve az érzékelő a lifelog csak a telefon gps-ét használja
anélkül csak a hívásokat rögzíti meg hogy hány fotót nézegettél aznap :-) magyarul mindent ami nem a fittness rész :-)
Sony telefon-al és minimum 4.4-es Androiddal amúgy minden gyári alkalmazásnál értesít a karpánt (rezeg) ha ben van állítva illetve van intelligens ébresztés is (utóbbi funkcióhoz nem kell Sony telefon)
Nem Sony telefonon a 4.4-es android ellenére nekem csak híváskor és gmail érkezésekor rezgett a karpánt (meg talán sms érkezésekor) tehát ott nem volt tökéletes az értesítés funkció. Ha minden értesítés fontos akkor kell egy újabb Sony telefon amin van 4.4-es android
-
beany239
újonc
Sziasztok!
Elsősorban Smartband használóktól kérdezném, hogy ugye jó arra, hogy rezegjen bizonyos esetekben.
Azonban a Lifelog alkalmazás Smartband nélkül is figyeli a lépéseket, biciklizést, utazást, kivéve az alvást.
Akkor minek a karperec? Azzal együtt pontosabb vagy esetleg más előnye is van ebből a szempontból?Előre is köszi a válaszokat!
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #119 üzenetére
amúgy nekem ma már nem mutat annyira extrém értéket a lépésszám...
-
Cabrio
aktív tag
válasz
Partyface007 #117 üzenetére
Nekem is mért 6700 lépést reggel 9kor itthon, amikor még magamhoz sem tértem, éppen reggeliztem...
-
-
Cabrio
aktív tag
válasz
Partyface007 #115 üzenetére
A célok elérését az értesítési sávban meg is jeleníti
-
Cabrio
aktív tag
Ma frissült a Lifelog alkalmazás.
Szembetűnő változást nem fedeztem fel. -
Cabrio
aktív tag
Szerintem csúnya ez a Miband...
De az ára elég pici
13$ -
2ofthem
aktív tag
Még egy kérdésem lenne
Az áruházban a Lifelog appon belül ha megnézem a képeket, látok egy kerékpározó ikont is. Most már képes külön mérni ezt is? Köszi!
-
2ofthem
aktív tag
válasz
Partyface007 #106 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
Partyface007
őstag
nem szükséges BT kapcsolat, anélkül is működik a karperec saját ébresztője
én ugyan nem repülős üzemmódot használok de tasker-el én is kikapcsoltatom éjszakára a BT-t....
a gyári ébresztőnél viszont ha van BT kapcsolat akkor rezegteti a karpántot is... night módban is ha jól emlékszem
-
2ofthem
aktív tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem hogy ha a telefon repülő üzemmódban van estére, a Smartband attól függetlenül kelt a megadott időpontban, illetve az intelligens ébresztés működik-e, vagy ezekhez folyamatos kapcsolat szükséges a telefonnal?
Köszi!
-
Cabrio
aktív tag
A Bluetoothot mindig kikapcsolom este, a wifivel és a mobilnettel együtt. Teljesen feleslegesen lenne bekapcsolva, amikor alszom.
A karpánt meg elvileg 5 napig tárolja az adatokat. Amúgy ma este kíváncsiságból bekapcsolva hagytam a Bluetoothot és reggel, amikor beléptem a lifelogba, akkot kezdte el frissíteni, tehát nem állandó a frissítés -
Nem lehet,hogy beállítottad, hogy éjjel kapcsolja le a bluetooth-ot, vagy ilyesmit? Érdekes,hogy mindig éjféltől nem méri.. Először én is belőttem, hogy kapcsoljon rep. módba éjféltől 6ig, de rájöttem, hogy akkor nemigen van a telefonnak lehetősége "beszélgetni" a smartband-el.
-
Cabrio
aktív tag
válasz
Partyface007 #101 üzenetére
Reggel, amikor felébredtem, akkor megnéztem a lifelogot és frissített rögtön, majd a lépéseket mutatta csak és az elégetett kalóriát, meg a pár perc netezést.
Utána még párszor rányomtam manuális frissítésre, Bluetoothot is ki és bekapcsoltam többször és 10 perc múlva sem volt benne az alvás, majd még 5x frissítettem kb.
Ezután kikapcsoltam a telefont és még 5x nyomtam frissítést és ezután jelent meg az alvás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megint egy okos kiegészítő, megint kicsit másképp. A Sony karperece nem csak rögzít, hanem jelez és kommunikál is, a telefonos applikáció pedig mindent tárol.
- Politika
- Cyberpunk 2077
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Ózongenerátor a háztartásban
- Formula-1
- Opel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest