- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitőr.
tag
üdv. van egy Sony Tablet S és Angol android van rajt, hogy lehetne magyará tenni? segitsen valaki.
köszi üdv.
-
DMG
senior tag
S1 tetszik, kényelmi szempontból szerintem ötletes S2-ről meg egy retró szemüvegtok ugrott be.
-
rolkaDb
aktív tag
Az S1 eléggé jónak tűnik de az S2 is hozhat még meglepetéseket. Nem nagyon találkozhattunk még ilyen fajta megoldással.
-
flexxx2
őstag
Az s2 tényleg ötletes. Vajon szoftverből megoldják mintha 1 képernyő lenne? Úgy kéne.
-
rankesz
veterán
Amíg nem látok legalább egy működés közbeni videót, addig igen erős szkepticizmussal fogadom a termék piacképességét, főleg az S2-ét,
De legalább mer újítani a Sony... -
Angel1981
veterán
Csinik!
Csak nagyon drágák - szokás szerint... -
(és #13 hsz)
Bizony, zakó belsőzsebéből került elő a bemutatón is
Sony introduces its first Android 3.0 tablets with the S1 and S2
Az S1 dizájnja pedig a következő:
- Álló helyzetben egy, a gerincénél kettéhajtott, vékony könyvet mintáz, aminek a jobb oldali - még hátralévő olvasatlan - felét a könyv alá tűrve kényelmesen, stabil fogást biztosítva tartja a felhasználó.
- Fekvő módban pedig enyhén megemeli a készülék tetejét, így is kellemesebb betekintést biztosítva, akár a combunkon, akár az asztalon fekszik a készülék...
-
Fr3eWar
őstag
Semmi szükségem egy ilyenre, de olyan dizájnos, hogy még akár találnék rá felhasználási területet
(leglább nem egy újabb almamásolat)
-
buzus
aktív tag
Számomra az S2 egy kínai műanyag vacak benyomását kelti. Nem tetszenek, na.
-
Füge007
senior tag
Aki ennyi pénzért ezt vesz, nos az megérdemli. Lehet, hogy maradi vagyok, de ezek a játékszerek engem nem tudnak felpörgetni valahogy. Az androidról nem is beszélve
-
tabu3x
tag
Az s2 szerintem zseniális. Aki sokat utazik, az fogja igazán értékelni a hordozhatóságot. Ahogy elnézem, összecsukva kisebb, mint a 7"-os tabletek, simán elférhet a zakó mellényzsebében, ráadásul az egymásnak forduló képernyő miatt a karcolásoktól sem kell félteni.
Qriocity-vel jó lesz, ha elérhető lesz kis hazánkban is. -
vinibali
őstag
naezhányás... ahogy láttam, hogy tegra2 már nem is olvastam tovább
ez az én egyéni véleményem, nem trollkodásnak szánom -
Oxi
aktív tag
1:7-hez. Mindig tudtam hogy kifinomultabb az ízlésem, mint a többieké...
-
CoolBoy323
nagyúr
legjobb kombó: Sony - Android
az ára magas lesz, a Sony nem az olcsóságáról híres
(persze a minőséget meg kell fizetni)
-
Destructo
senior tag
Teteszetősek...
-
blackydan
senior tag
szép lett az s2 csak az ára ne menjen 160 fölé ...
-
banhammer
veterán
Kifejezetten bejövős az S2-es.
-
3XV
tag
Nekem kifejezetten tetszik az S2.
Az S1 inkább "érdekes", de használat közben derül ki, hogy igaza van-e a Sonynak a kényelemmel. -
Oxi
aktív tag
A Sony általában el szokta találni az optimális formatervet a termékeinél, de ezek a tabletek szerintem elég bután néznek ki: az S2 pl. a múlt századból itt felejtett ortopéd Nokia kommunikátorra hajaz külsőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Jövedelem
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Sweet.tv - internetes TV
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H/ RTX 3060/ 16GB RAM /1,5TB SSD +ajándék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest