- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Két új Meizu mutatkozott be
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
A tipo, miro, és J idei modellek. A C150x és C160x majd a jövő évi alsósok lesznek.
Középkategóriában meg idén is "sok" versenyző van. P, U, sola, go, neo L...
Idén az ion(ok) mellett az acro S, az SL, a T és V modellek a húzó modellek az S után. Ezek folyamatos frissítése az egyik fő csapásirány. A középkategóriás modellek az egyre kedvezőbb áraikkal adják el magukat, míg a zászlóshajók az újabb specifikaciokkal...
-
mrlujoak
veterán
visszaolvastam:
"Örültem, amikor kijött az első xperia család, mert azt hittem hogy végre megtalálták a jó irányt. Erre sorra jönnek ki az xperia U-nál sokkal gyengébb telefonokkal. Miért fejlődnek vissza?"
Ebből kiindulva reagáltam a U-nál erősebb, és későbbi modellekkel.
Ebből egyáltalán nem az jött le, hogy a U-szintjét keresed?!Eleve nem is értem miért. A cikkben szereplő modellek egyikét sem a középkategóriába várjuk - hiába is van tévesen a cikkben az - így teljesen irreleváns a középkategória emlegetése.
Egyszer már linkeltem a forrást, de megteszem mégegyszer-
Tehát a zászlóshajó Odin mellett: -
mrlujoak
veterán
Nem hát! nem is középkategóriát írtam.
Hiszen miért is kellene a középkategórát "erőltetnünk"?Az Odin felsőkategóriás lesz, míg a C150 és 160 alsókategóriás...
A U mellett pedig értelmes középkategóriás modell még az Xperia sola is, ami ráadásul a U után jött ki.
Középkategóriában a U a nyerő.
(#33) gzbotii :
Ma is van - igaz nem Sony, hanem pl LG - ami a JB idején GB-el jött ki, és marad is azon.
De ez alsókategóriás.Hasonlóan, mint a cikkben szereplő, ám hibásan középkategóriásnak titulált C160 és 150.
Az általad nagyon sérelmezett C160 és hardvere alsókategóriás lesz jelen infóink szerint.2013-ban sem lesz szentségtörés ICS-vel alsós mobil, pláne, ha még a pletykált 4.2 előtt jön ki.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó jövőre debütáló triójáról érkezett néhány apró hírmorzsa.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest