- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Én is inkább az 5"-osban látok rációt, pláne, hogy a Japan Display nemrég jelentette, elkészültek egy új, nagyfelbontású kijelző kifejlesztésével.
Ez 5"-os, és remélem ez kerül majd a cúcsba. Bár nekem az is sok, de nem én vagy/leszek a közvetlen célcsoport..."A Japan Display Inc. (JDI) - a Sony, Hitachi és a Toshiba közös vállalata - tegnap bejelentette, hogy felkészültek az új kijelző generáció gyártására, és akár már 2012 október végétől képesek egy 5"-os kijelző változat szállítására a gyártók felé.
A bejelentéssel együtt a gyártóknak bemutatott 5"-os kijelző egyesíti az LTPS technológia nagy felbontását és az IPS (In-Plane Switching) technológia nagy rátekintési szöget biztosító látványát, és ezt alacsonyabb energiafogyasztással valamint vékonyabb méretben valósítja meg mint a konkurens gyártók a hasonló kijelzőknél.
Az 5"-os (12,6 cm) képátlójú Transmissive IPS kijelző nem hétköznapi specifikációkkal rendelkezik. FullHD felbontást - azaz 1080x1920 képpontot - jelenít meg (443 ppi), 1000:1 kontrasztaránnyal és 500cd/m2 fényerővel. A betekintési szög minden irányból 160°. A kijelző vastagsága mindössze 1,4 mm.
A kijelző publikus bemutatója 2012. október 31-én lesz Yokohamában a FPD International 2012 kiállításon.
Forrás: JDI."Seria.hu
Valami hasonlóban el tudom képzelni:
-
Fkris
őstag
Csak azt mondom, hogy a Bladeben(Blade 3, és cirka 40 lesz, amit Sony telefonról nem mondhatsz el) is egy MSM 7227A van, Adreno 200-al, és ha a Sony berak egy szintén 1Ghz-es processzort, a KÖZÉP kategóriába Androiddal a fedélzeten, akkor elég nagy gonban leszenk, optimalizálás ide vagy oda...Szvsz.
-
Fkris
őstag
Biztos hogy nem.Ha abból indulsz ki, hogy mind a HTC, mind a Samu kiadott egy csúcsmodellt(2012ben) 4 maggal, mellé kaidtak egy középkategóriás telefont 2 maggal, és egy "olcsóokost" 1 maggal, akkor Sonynál elgurult valami, mert ha igazak az információk, és középmezőnyben akarnak egy utolsó 320x480 kijelzővel, és minimum 2 éves SoC-al kerülni, akkor jól pofán lesznek röhögve a Balde által.(Ezekszerint mégis van esélye megismételni a kistesó sikerét, ha ilyen "minőségű" telefonok jönnek középre?)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó jövőre debütáló triójáról érkezett néhány apró hírmorzsa.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest