Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Szerintem egy normális világban úgy működnek a dolgok, hogy mindent megteszünk klienseink adatának védelméért, főleg akkor, ha az személyes és pénzügyi aspektusokat is tartalmaz. De szólj, ha másképp tudod.
Bárhogy erőlködsz, nem látok köpködést vagy fröcsögést (ez úgy is szubjektív fogalom ebben az értelemben). Hidd el, nincs szükségem "intelmedre"
A hackereket pedig nem védtem sehol, sőt, elítélem a tettüket - de azt sem veszítem szem elől, hogy azért egy-két ajtó bevallottan, tudatosan nyitva volt "felejtve". -
danih
veterán
Nézz be a PS3 topikba, olvasgass, tényleg megtalálsz ott mindent, engem annyira nem érdekel, hogy leírjam neked mégegyszer.
Vedd úgy, hogy kicsit sértegettelek is, tényleg letojomEsetleg nem azt akartad írni, hogy először gondolkodni és aztán írni/beszélni?
Nem, azt akartam mondani, hogy a gondolkodáshoz információ szükséges (olvass), hülyeségeket írni ráérsz utána is -
danih
veterán
Azért érdekes dolgokra derül fény, ld. szomszéd PS3 topikot:
"A Sony San Diego-i leányvállalatánál levő szervert elvileg két tűzfal is védte, de mint kiderült, a rendszeren az Apache Web Server régi, biztonsági javítások nélküli verziója futott, annak összes befoltozatlan, széles körben ismert sebezhetőségével. Szakértők szerint hónapok óta nem frissítették a megtámadott rendszert, és maga a Sony is elismerte, hogy tudott a biztonsági résekről."
Azaz mondhatjuk azt, ha úgy tetszik, eufemizálhatjuk úgy, hogy szart rá. Még kiderül, hogy először tényleg olvasni kéne, aztán gondolkodni...
-
danih
veterán
"Tudom, manapság már mindenki birka, aki nem tesz úgy, mintha mindenhez értene, és nem az ő véleménye lenne a legillatosabb segglyuk."
Kedvenc mondásom, bár nem sikerült képzavar nélkül leírnod. Empátiás készségemet pedig nem ismered, javaslom szállj le a magas lóról, mert még kiderül, hogy nem is olyan magasan van az.
És nem érdekel, Watson, milyen konzolod van.A jutikonc pedig talán a sonynak a rendelkezésre álló legköltséghatékonyabb megoldás. Nem is csodálom, hogy ezt választották.
Annyit szeretnék a végére aláhúzni, hogy remélem ebben a butuló világban a zemberek fognak emlékezni is dolgokra, nem úgy, mint pl. a politikában. -
danih
veterán
Haha, szaladj a kontrollerhez, és válassz játékot, nehogy unatkozz a hétvégén
(#18) zsigus: én sem irigylem, de remélem észhez térnek. Vagy túl naiv volnék?
Az infót köszönöm, a biztosítás megoldást jelenthet.(#16) Morden24: "Nem érintettként megítélni és konkrét verdiktet mondani az eseményre eléggé loller kategória."
Akkor gondolom a politikáról, világi eseményekről, a gazdaságról, illetve különböző történésekről véleményt alkotni loller kategória.
Igazi birka hozzáállás.
Melyik játékot választottad? -
danih
veterán
Adniuk? Nem az adásról van szó, nem érted.
Hibát hibára halmoz a Sony, és semmi jele nincs annak, hogy komolyan vennének a saját ügyfeleik biztonságát. Mondom, nem ez volt az első ilyen eset.
A kuncsaft pedig dönthet (amennyiben valóban informált, és ÉRTI, miről van szó, és nem nyáladzva rohan minden reggel a kontrollerhez, hogy él-e már a PSN).(#11) v!ct0y: az biza' lehetetlen.
De pár milliárdot bejelentetten félre lehetett volna rakni
- károsultak kompenzációs alapjába, amennyiben lesznek (nem lettek, ez a sony irdatlan mákja (imába is foglalhatja), hogy a hackerek nem éltek vissza az adatokkal)
- money-back program azoknak, akik "köszönettel" visszaadnák a konzolt
- plusz biztonsági fejlesztések a jövőre nézve (nem most kapkodni)
stb -
danih
veterán
Welcome back?
WELCOME BACK???!!!
Menjen hozzád vissza édesanyád
A XXI. szd. legnagyobb IT-s fail-je után kiszúrják a szemeket pár ingyen nyomkodnivalóval?
Azt hittem, a rootkit-elésnél már nincs lejjebb, de a sony ismét bizonyított.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged