- VoLTE/VoWiFi
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
bododani
senior tag
válasz toth87 #12603 üzenetére
A HD-t gond nélkül viszi a telefon. Ha ezt az .mkv formátumot alapból nem ismeri fel a telefon, akkor az MX Player, vagy a Real Player, esetleg még a VLC, és még számos lejátszó képes elindítani
[ Szerkesztve ]
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
tomy86
addikt
válasz toth87 #12603 üzenetére
Ez inkább lejátszó kérdése szerintem. Nekem eddig minden gond nélkül ment (hd video is) a Dice Playerrel. Bár mkv-t nem próbáltam, de elvileg azt is tudja.
-
tomy86
addikt
válasz toth87 #12594 üzenetére
De van, amit az sd-re telepít, de az a kevesebb. Igazából ez az adott program fejlesztőjétől függ, hogy hogy írja meg a programot. Persze vannak programok, amiket eleve nem érdemes sd-re tenni, mert nem működnek (pl. amiknek van widgetje és használni is akarod a widgetet), valamint a rendszeralkalmazások.
-
tomy86
addikt
válasz toth87 #12591 üzenetére
Kevés memóriát azért ír, mert a legtöbb program alapból nem az sd-re települ, hanem a telefon belső tárhelyére (amiből kb. 3-400MB-ot használhat a user).
Meg kell nézni, hogy a telepített programok közül mit tudsz áthelyezni sd-re. Erre jó pl. az AppMgr III progi. Ezzel egyszerűen át is tudod tenni a programokat.[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz toth87 #12589 üzenetére
Visszaállításra egy tippem van csak. A telefonon a google+ beállításaiban nincs engedélyezve a "gyári alapbeállítások távoli visszaállításának engedélyezése" opció. Esetleg az bekavarhat, bár én nem használom ezt a funkciót, úgyhogy nem tudom okozhat-e ilyen problémát. Más ötletem nincs.
Háttérképre: 960x854-es kép kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- VoLTE/VoWiFi
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Gitáros topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...