- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- VoLTE/VoWiFi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronda
aktív tag
válasz Fehércápa #3137 üzenetére
"...semmit sem fejlődött
fényképezés terén, sőt, ebben még vaku
sincs, pedig ha az nem alap, akkor nem
tudom mi az."Én meg azt nem értem, hogy miért szoktak le a "rendes" vakuról. A K800-assal (illetve most már 810) még mindig nagyjából jobb képet csinálok a most futó okostelefonok többségénél.
A másik baj meg az, hogy a felhasználókat még mindig meg tudják hülyíteni a megapixelekkel. Egy ekkora képerzekelőre 5, meg 8, meg újabban 12 megapixel... A végeredmény meg szoftveresen agyonmosott szar."Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
mrlujoak
veterán
válasz Fehércápa #3137 üzenetére
"hogy az x10 minihez képest semmit sem fejlődött fényképezés terén, sőt, ebben még vaku sincs,"
Azért ez így kicsit sarkítás...
Van fejlődés. Az, hogy lehet a Te modelled hibás, vagy csak egyszerűen nem tudod (ki)használni a lehetőségeket nem a teló hibája.
Az is erős, hogy nincs vaku. Ezt sokan félreérthetik, ne fogalmazz így!Neked a led vaku "villantása" hiányzik, amit már egyszer levezettünk, miért is van így. Mivel a ray-ben nincs hardveres expo gomb, így az AF alatt ha kell fény, azt folyamatos fénnyel oldja meg, majd vele exponál. Ennyi és nem több...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel