Hirdetés
- One UI zápor esett a hétvégén
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spekimen
csendes tag
Sziasztok!
Egy hónapja én is NEO tulaj lettem és azóta is nagyon örülök neki. Ez az első androidos telóm, úgyhogy még ismerkedek vele.
Lenne egy problémám.
Amikor alvó üzemmódba kapcsoltam a telefont vagyis lezártam a képernyőt, akkor vettem észre, hogy 10 percenként elkezd felvillanni a képernyője és a fizikai billentyűzet fénye is és kb. 2 percig különböző időközönként hol gyorsabban hol lassabban. Közben a képernyő lezárt állapotban marad.Kérdésem, hogy ezt most alapból a telefon programja csinálja -gondolok itt valami figyelmeztetésre, jelzésre-, amit nem valószínűsítek vagy valami más alkalmazás ami inkább lehet, mert valószínű, hogy azóta csinálja ezt mióta letöltöttem néhány alkalmazást, programot a marketről. Akkor is fut ez a valami ha éppen használom a telefont, ezt abból tudom, hogy felvillan a fizikai gombok fénye anélkül, hogy hozzá érnék.
Mi lehet ez? Engem nagyon zavar már csak azért is, mert gondolom hamarabb merül tőle az aksi is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az arc után szinte azonos tudású, kevésbé exkluzív, ám olcsóbb okostelefont tett le a gyártó az asztalra.
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest