- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur27
csendes tag
egy olyan kérdésem lenne még, hogy az új android 4.0-t a leendő Mini Pro-n is lehet majd használni egy szoft.frissitéssel, vagy olyan mint a Nokiánál a symbian 9.4 és utána pl. a belle viszonya, hogy nem kompatibilis az előző verzióval?
Köszi szépen!
-
picur27
csendes tag
Sziasztok!
Nokia 5230-asom leváltásán gondolkozom és egyelőre a Mini Pro-t néztem ki, de felmerült egy két kérdés bennem...
Ami miatt váltanék rá:
-Android
-1 Ghz
-ledes kamera
-billenytűzet
-HD video
-Wifi
-20-30 körül el lehet vinni számlásan
nagyjából átolvastam a topicot, amennyire ez 2 nap alatt lehetséges...
több dolgot szeretnék kérdezni
1. "ciripelés"->ha jól értelmeztem akkor ez csak a video felvétel alatt hallatszik..
vagyis telefonálás alatt nem készíti ki az embert?
próbáltam megnézni a linkeken lévő videokat, de már nem elérhetőek, ezért csak gondolom milyenek lehetnek
illetve, hogy a 11w38-astól (pl:11w42) -s telókon már megoldódott ez.
ez a 11w42->ez az alaplap vagy micsoda?
illetve ezt ha bemegyek egy Telenoros boltba, hogy tudom vásárlás előtt lecsekkolni, hogy ez olyan legyen, s ne régebbi ha jól tudom 31-es vagy hasonló?
2. Telenoros internet beállítás: elvileg ugye ha Telenoros vagyok, akkor a PIN-t ki kell kapcsolni, hogy be tudjam állítani a csomagkapcsolatokat.
Ha beállítottam, akkor utána vissza lehet tenni a PIN kódot, vagy azt akkor végig nélkülözni kell?
vagy én értettem teljesen félre?
3. Ha van rajta 90 MB mobil netem akkor azt ki/be tudom kapcsolni, attól függően, hogy van -e épp wifim, így ne menjen az adatforgalom.
illetve akkor a wifit egy gyorsétteremláncban vagy otthon a routernél is tudom használni ugye? (nokia 5230-asról váltanék s abban nem volt Wifi, így ezekhez nem értek sajna)
4. GPS
ezen elvileg eGPS van a telók nagy többségének a-GPS-ével szemben.
néztem róla neten infókat, annyit olvastam, hogy elvileg pontosabb az eGPS, de kell hozzá külön GPS vevő is.
na most akkor én ezt pl tudom használni offline, ha rá teszek egy 3 betűs navit, vagy folymatosan kell neki az internet(a régi telón olyan jól megszoktam az offline GPS-t, illetve én ezt gyakran használom is)
5. ledes vaku-> ezt lehet használni zseblámpa ként valami kis app-pal ill. ha igen mennyire csinálja ki a ledet viszonylag hamar?( a zseblámpa jól jönne)
6.játékok: a GTA3-as videot néztem, hogy lehet bill-en is iránytani, ami tökre tetszett
ez működik más játékokkal is? így nem kéne a fél képernyőt ki takarni az ujjammal nyilván
7. billentyűzet: ékezetes betűket is lehet vele írni ugye? csak mert, csak az angolt látom a bill.-en, de gondolom valami Fn-gombszerűséggel éltre kelthetők nem de?
8.: az 1Ghz mire elég? : az android főleg az AutoCAD WS "app" miatt tetszett meg, így van erről valakinek tapasztalata, hogy az elfut e rajta, vagy csak a verzió számít?
a honlapján azt írták, hogy minimum 2.1 egyes android legyen, de mást nem írtak.
Így akkor elvileg ezen is elfut, vagyis nem gépigényfüggő? vagy ez nem így működik?Köszönöm szépen előre is a segítséget és elnézést a sok kérdésért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EAFC 25
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Linux Mint
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest