- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
warren
tag
Sziasztok,
nem tudtok véletlenül olyan offline programot droidra amivel kezelhetem a telefonomban lévő névjegyeket,sms-eket stb.
Nem akarom a gugliba menteni illetve a netre inkább csak pc-re. -
warren
tag
Sziasztok,
ma feldobott egy értesítést, hogy új verzió érhető el, de nem tudom törölni az értesítési menüből.Meg tudná mondani valaki hogyan tudom törölni mert kezd idegesíteni, viszont frissíteni meg nem szeretnék. -
warren
tag
Sziasztok,
az Ant Radio Service - el van valakinek tapasztalata?
Szívritmus mérő mellkasi jeladóval ( polar, timex ) próbálta már valaki fórumozó mini pro tulaj? -
warren
tag
Sziasztok,
az hogy van, hogy a 2gb -os memóriakártyán csak 800-900 Mb adat van mégis a winf*s 1,8Gb-ot lát? Linu alatt mást is látok?Mennyire törölhető?
Előre is köszi( teljesen pozitiv az élmény eddig a telóval, ám az USB takaró egy katasztrófa )
-
warren
tag
no, így 1 nap utáni tapasztalataim mondhatni jók, illetve nem tudok rosszat mondani még.
42-es build van rajta, de ahogy olvasgatom nem biztos hogy érdemes lecserélni mert nem biztos, hogy az újabb jobb. ( ha jól értelmeztem ). -
warren
tag
no megtörtént a vétel.
végülis maradtam a 11W43 - nál ( lévén hogy nem volt más ), kiváncsi vagyok milyen lesz, mert még be se kapcsoltam, tapintásra tecccik, remélem szoftveresen is jó lesz. -
warren
tag
Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem, hogy mi az a gyártási dátum, amit érdemes lenne megvenni, mert javították a hibákat, mert ajánlottak 11w43 gyártású telefont.
Előre is köszönöm a segítséget. -
warren
tag
válasz
mrlujoak #7089 üzenetére
köszi.
én a "kékeknél" tervezem a vételt. kicsit izgulok, mert nem szeretnék belefutni egy problémás telefonba.
bár igazából csak zenehallgatásra és telefonálásra használnám, de ha nem muszály inkább nem buherálnám állandóan, meg valszeg hamar a falhoz csapnám ha állandóan "sz*patna" a telefonom. -
warren
tag
Sziasztok,
én is épp most tervezek teló vásárlást és benne van a kalapban a mini pro is de a sok negatív dolgot olvasva kicsit elbizonytalanodtam.
az a kérdés engem is érdekelne, hogy az újabb gyártású mini pro használata mennyire nyűgös vagy javították-e a hibákat,- fagyogat-e?
- gps-e mennyire használható offline programokkal vagy úgy általában?
- "közelségérzékelő" szenzor még mindig problémás-e?
- újraindulgat-e a telefon?és esetleg egyéb idegesítő dolgok vannak-e ami miatt hamar megbánnám a megvásárlását?
előre is köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest