- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Van topicja, de nem forgalmazzák, így csak ázsiából származő szürkeimport készüléket tudsz venni. Vagy vodafone smart store, azt hiszem abban az 1db boltban árulják rendesen is.
A fent említett hibák nem szériahibák, cseréltetés után jónak kell lenni, valószínűleg kifogtál egy hibás darabot.
-
Predator2
addikt
tavaly decemberben vettem a telefont és az akksija még mindig siralmas
én pl nem használom első számú telefonként mert arra szerintem alkalmatlan
az aksi miatt arra jó h néha a buszon böngésszen vele az emberén azt tanácsolom ha van lehetőséged add el a telót vagy cseréld el
-
fatal`
titán
Böngészéshez be tudod lőni a Proxyt, ha opera mobilet használsz.
A ROOTtal nem veszted el a garanciát, mert 2 klikk visszaállítani. Nem tudom miért kér ilyet a PC Companion, tedd a telefont média átviteli módba, usb debug off és simán bekapcsolva frissít elvileg. Ha nem, akkor próbáld meg SEUSsal, de felhívnám a figyelmed, hogy a legújabb buildet, amire frissítene nem lehet ROOTolni.
(#7156) Ghard: 64 bites win7et használok, többször frissítettem probléma nélkül.
-
Ghard
őstag
Szia
Amennyire én tudom, a proxyhoz valóban rootolni kell,mert csak igy működik rendesen az a program ami erre való.
Nekem egyszer volt, hogy visszakapcsolt magától. Ez még a legelső szoftverrel volt,azóta nincs ilyen hiba. Amit a companion kér, azt ugy emlékszem nem kell megcsinálni. Nekem 64 bites win7 játszotta ezt,egyszerűen nem tudtam frissiteni. Rádugtam egy sima 32bites winre,ott frissitett rendesen semmit nem kellett nyomni.
A jelerősség ingadozik most is,de el nem dobja,ezen segiteni fog a frissités.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- PS Plus előfizetések
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest