Hirdetés
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Yettel topik
- Magisk
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb ROM a telefonhoz, amit érdemes felrakni (pl. CyanogenMod), illetve valaki tudna linkelni egy útmutatót, hogy mi a pontos menete a ROM cseréjének?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Memóriakártya vásárlás előtt állok és ezzel kapcsolatban kellene némi infó, hogy class 4, vagy class 10-est vegyek, van olyan a telóba, ami gyorsabban ír, mint a lassabb verzió? Gondolok itt pl HD videó felvevés, stb??? -
Ateess
tag
Sziasztok!
Memóriakártya vásárlás előtt állok és ezzel kapcsolatban kellene némi infó, hogy class 4, vagy class 10-est vegyek, van olyan a telóba, ami gyorsabban ír, mint a lassabb verzió? Gondolok itt pl HD videó felvevés, stb???
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Kezdő Android felhasználó vagyok, eddig Symbian-t használtam, nemrég váltottam. Valaki le tudná írni, hogy hogyan kell a rendszerfrissítést megcsinálni, feltelepítettem telóról a Sony PC Companion-t, rámegyek a frissítésre és mikor elkezdi a szgépet felkészíteni ezt a hibát dobja:
Probléma: Az online kiszolgáló jelenleg túlterhelt.
Részletek: Sony frissítési programmotor hiba(hibakód: 1200).
Hibaelhárítás: Próbálja meg újra később.
Hát próbáltam, de semmi, már nem egy nap próbálkoztam pedig.
Nem tudom számít-e, de Win7 ultimate alatt futtattam a progit, bekapcsolt telonál.Minden segítséget előre köszönök!
Üdv,
Atis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia X10 mini egy új kategóriát teremtett, az utód pedig mindenben jobb lett nála és továbbra is egyedi ajánlat az okostelefonok között.
- Microsoft Excel topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest