- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Magisk
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
dokee78 #20936 üzenetére
Röviden:
Még csak néhány órás próbálgatáson vagyok túl, de összességében úgy gondolom ez a ROM marad fent. Beállítottam, és feltelepítettem minden programot.Kicsit hosszabban:
A Smultronic annyival volt jobb talán, hogy ott 170-200MB között mozgott a szabad memória és kellően gyorsan működött.
A Viper Xperia V4 esetében ez 140-180MB között van. Az én szubjektív vélemény, hogy ez engem annyira nem is érdekel. Inkább a háttérben rajzló memóriakezelés...Én nem akarom érezni, hogy az egyik többet ad mint a másik. Legyen lagmentes, gyors, pattogós és folyamatos amikor menüben és beállításokban mászkálok. Ezek nem nagy erőforrás igényű műveletek. Ami itt elvérzik azt megette a fene. ( Zelly Cream 2)
Szóval visszatérve a Viper nagyon gyors. Nem várok, azonnal reagál és megjelenít mindent. Eddig semmi nem fc-zett. Tényleg nagyon "smooth". (és olan mint az xperia u-m)
Külön tetszik, hogy az XDA-n látom képekkel, hogy a telepítéskor kiválasztott egyes elemek, hogy fognak ténylegesen kinézni...Az akkuról még nem tudok nyilatkozni, szerintem kb kell 1 hét, hogy értelmes eredménye legyen...ha nem felejtem el, akkor beírom ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 1 / 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest