Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
dokee78 #20936 üzenetére
Röviden:
Még csak néhány órás próbálgatáson vagyok túl, de összességében úgy gondolom ez a ROM marad fent. Beállítottam, és feltelepítettem minden programot.Kicsit hosszabban:
A Smultronic annyival volt jobb talán, hogy ott 170-200MB között mozgott a szabad memória és kellően gyorsan működött.
A Viper Xperia V4 esetében ez 140-180MB között van. Az én szubjektív vélemény, hogy ez engem annyira nem is érdekel. Inkább a háttérben rajzló memóriakezelés...Én nem akarom érezni, hogy az egyik többet ad mint a másik. Legyen lagmentes, gyors, pattogós és folyamatos amikor menüben és beállításokban mászkálok. Ezek nem nagy erőforrás igényű műveletek. Ami itt elvérzik azt megette a fene. ( Zelly Cream 2)
Szóval visszatérve a Viper nagyon gyors. Nem várok, azonnal reagál és megjelenít mindent. Eddig semmi nem fc-zett. Tényleg nagyon "smooth". (és olan mint az xperia u-m)
Külön tetszik, hogy az XDA-n látom képekkel, hogy a telepítéskor kiválasztott egyes elemek, hogy fognak ténylegesen kinézni...Az akkuról még nem tudok nyilatkozni, szerintem kb kell 1 hét, hogy értelmes eredménye legyen...ha nem felejtem el, akkor beírom ide.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia X10 mini egy új kategóriát teremtett, az utód pedig mindenben jobb lett nála és továbbra is egyedi ajánlat az okostelefonok között.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest