- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Sony Ericsson Xperia arc S – arcfelvarrás [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Látom döglődik a fórum kérdezek még1 et
Hogy kellene méretezni a képet hogy azt mutassa a home képernyőn és ne ossza el 5 felé? -
bandi0000
nagyúr
Facebook+messenger fel van téve a telóra senkinél nem volt olyan hogy: LEszedtem az értesítéseket facebookrol meg a facebook messengerről is és az istenért se akar csöndbe maradni mindig jelzi hanggal ha üzenetet kapok
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Danny750 #2355 üzenetére
mennyit szoktál netezni? de ha folyamatosan be van kapcsolva a mobilnet..
próbáld meg hogy kikapcsolod a szinkronizálást netet stb és megnézed mennyit bírAmúgy az IOS-t mit tom én 6 modellre hasra (ütésszerűen), kell optimatizálni androidnál meg ahány gyártó ahány telefon
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Danny750 #2348 üzenetére
Ott kezdődik a baj hogy mikot a iphone-ra éveként dobnak ki egy új szoftot az androidnál mit tom én 4 hónaponta nem tom pontosan lényeg hogy mikor megkapják a gyártók ezt akkor kellene nekik rá okoskodniuk a telefonra hogy maximálisan használja de mivel ezt nem csinálják mert hamar ki akarják adni és minnél kevesebbet dolgozni vele igy gané sokszor a végeredmény
-
bandi0000
nagyúr
Valaki nem tud egy gyári t-mobilos ICS-t adni mármint az első ICS nem a .587 es
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Fantomas80 #2237 üzenetére
Az az igazság hogy ha visszaolvasnál néha akkor látnád de amúgy igen ki cserélik garanciába ha rámenős vagy és igen NEM fog elrepedni már nekem már gondolom az ujfajta előlappal volt a telefonom mert nem repedt el
-
bandi0000
nagyúr
válasz
AkosAkos #2235 üzenetére
hát úgy sehogy mert mivel GB ről ICS re váltás után az a legjob ha mindent letörölsz eltűntetsz stb akkor fog stabilan működni meg gyorsan nem állnak le a progik stb stb
Annyit tudsz csinálni hogy csinálsz biztonsági mentést a tel.könyvről meg áthúzód gépre a memóriakártyán lévő épeket videókat meg zenéket...ennek sajnos ez az átka -
bandi0000
nagyúr
az király mert mindenki pampogott nekem hogy azért lassú az ICS vagyis nem olyan gördülékeny mert nem formáztam SD kártyát simmel telepítettem telót stb stb
Nekem is kellene szereznem majd hátlapotam asszem te akartál szerezni nem? én bátor voltam és le carbon foliáztattam a hátlapot
-
bandi0000
nagyúr
szeretnék feltenni főzött romot rootolás kész de az XPARTS nevű progit az istnért nem akarja feltenni van valami hasonló ami kiválthatja?
-
bandi0000
nagyúr
Viszont ha bevonatnám a telefont carbonnal szétszedés nélkül akkor a garancia nem veszne el ugye?
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csabi10 #2199 üzenetére
szerintem jó lesz az ha már 1-1,5 napot kibír akkor tökéletes
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Még régebben láttam hogy volt szó egy hátlapról ami fém asszem de lényegtelen szóval hol lehetne ilyen fém vagy keményebb hátlapot kapni mint a gyári?
-
bandi0000
nagyúr
Az miért lehet h rootoltam a telot és most azt irja ki a memóriakátyára hogy sérült és egyfolytában biztonságosan akarja eltávolítani?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gzbotii #2091 üzenetére
hy
Nekem a 2.3 stabilan gyorsan futott a 4.0 nem gördülékeny szaggat stb sokan mondják hogy nekik jobban fut nem tudom ez az én véleményem
kamera meg szerintem nem rossz telefonhoz képest de nem is kell csodákat várni amúgy itt a ph-n a teszt olvasd el vannak tesztképek stb. -
bandi0000
nagyúr
Jah igen amint mondtam tegnap felraktam a jelly bean rendszert ami be volt linkelve jónak jó volt de nem játszott le semmilyen vidót!még a felvetteket sem! lehet nálam volt ez a hiba de nem hinném, szóval ezért nem ajánlom. Tévedés jogát fenntartom
-
bandi0000
nagyúr
Felraktam a Jelly Bea-n es romot eddig nekem tetszik télelg gyors és jól is néz ki
1 negatívum hogy a kezdőképernyőnél a háttérképes és widgett es menü előhozásához nem kell hosszan nyomni egy üres területre hanem csak egyszer megérinteni de amúgy minden pattent -
bandi0000
nagyúr
Üdv
annyi kérdésem van még hogy hogyan tudom majd visszaállítani a telefont root után főzött rom után eredeti állapotára? -
bandi0000
nagyúr
válasz
csabi10 #2026 üzenetére
Meg azt akartam hogy ha ez kész van akkor recovery ben indul is és csak lekapom pl azt a jelly romot és megy a telepítés?
Meg ha ez szerint csinálom akkor könnyen tudok zseblámpát csinálni a telóból?
És ha pl garanciáztatni vinném akkor hogyan tudom visszacsinálni az egészet? -
bandi0000
nagyúr
Jah és hol találok valami leírást a rootolás menetéről?
-
bandi0000
nagyúr
hy
kérdés hogy milyen ez a jelly rom a telóra? megéri ezért rootolni stb a telefont gyorsabb stabilabb a gyári 587-es ICS nél ? -
bandi0000
nagyúr
ehhez mit szoltok?
-
bandi0000
nagyúr
Most egy elég hülye kérdést teszek fel van a gyári headset azt használtam de most mintha halkabb lenne vagy nem tudom, szóval a tiétek milyen hangos?Mert pl az enyémet nem is nagyon lehet hallani ha ninc bedugva, mert van egy panasonicom azt meg lehet hallani
-
-
bandi0000
nagyúr
Ezek ilyenek nemrég vittem be a hátlappal (azt mondta nem cserélik ki szerinte) na mind1 is és mutogatja hogy neki is ropog meg mit tom én
Amikor megvettem 3 pixelhiba volt 2 nap mulva visszavittem és pampogott h a sonynál mi számít pixelhibának de kicseréltettemLényeg a lényeg h okoskodni szeretnek
-
bandi0000
nagyúr
hali
Gondoltam megosztom a tapasztalatomat a Kecskeméti Sony Centerrel
Kigugliztam hogy van a közelben sony serviz tök jó gondoltam elviszem a telót rárakatom az ICS-t meg kicseréltetem a hátlapot.
Ki volt irva hogy sony-panaosic bementem az ajtón ott a csaj fogadott mondtam hogy szervizeltetni szeretném a sony telómat...
Azt mondta ez itt a panasonic menjek át a másik ajtón ami mellette volt az a sony kimentem bementem a másik ajtón meglepő módón ugyanaz a csaj voltátjáró is volt neki, lényegtelen is és kedvesen elmagyarázta h ő nem tud csinálni semmit viszont ha fizetek akkor felküldi a telefont pestre
Mondtam is h köszönöm szépen
-
bandi0000
nagyúr
hy
valaki nem tudja hogy ICS alatt hogy mennek a játékok mert én ilyet hogy asphalt 6-7 meg Modern combat 3 at nem tudtam elindítani GB-n vagyis elindult de nem volt jó -
bandi0000
nagyúr
hali
flashtoollal ráraktam a telóra t-mobilosra az új ics frissítést és nnics mobil netem
mit kellene ilyenkor átállítani vagy beállítani? -
bandi0000
nagyúr
válasz
krisztian112 #1684 üzenetére
a legújabb ez 4.1.B.0.587
nekem is fagyott most ez nagyjából jobbde még mindig nem olyan gyors mint a GBlegalább is nálam -
bandi0000
nagyúr
válasz
krisztian112 #1597 üzenetére
hát lehet az lesz, de majd megpróbálom a garanciát, mert azért csúcsmodell telefon szétesik.. meg anno volt nokia-m és annál nem is kértem de cserélték bár nem ugyanaz a 2 gyártó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest