Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz11
tag
Hali
Nem támogatja még a divxet de a marketből le lehet tölteni olyan lejátszót ami mindent visz,nekem csak a hangszoró halkságával van bajom a csörgése megfelel (nekem).A füleses részt nem tudom mert nem használok hozzá.a progikat ami illeti valahogy biztos le lehet törölni
-
Gabesz11
tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne ha valaki tud rá válaszolni hogy amikor sms-t írok nem qwertz-ben akarom hanem ahogy a gombos telefonokon, mondjuk a 2est nyomom kétszer és igy tovább.
be lehet ezt állítani valahol? -
Gabesz11
tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne ha valaki tud rá válaszolni hogy amikor sms-t írok nem qwertz-ben akarom hanem ahogy a gombos telefonokon, mondjuk a 2est nyomom kétszer és igy tovább.
be lehet ezt állítani valahol? -
Gabesz11
tag
Tényleg és kiegészítőket vett hozzá valaki,én egy autós tartót és töltő, elvileg holnap jön meg a kristály tok.
-
Gabesz11
tag
Szia!
Nekem minden tilva van kivéve a gmail, de szerintem a bluetooth is sokat eszik, viszont nekem progibol nincs sok,de task kill-t használok,és be is van állitva hogy oránként zárja be az alkalmazásokat, nekem mondjuk egy 20perces telefonálásnál nem megy le az akksi 10-15%-ot. Hangszoró neked nem halk o21?
-
Gabesz11
tag
Sziasztok!
Bocs csak nem voltam gépközelben, én hasznlátan vettem (tulzás hogy használt,volt vagy 2hetes)minden tartozéka meg volt csak a bluetooth-os headsett nem az nem is nagyon érdekelt mert van nekem és azt nagyon szeretem ez a dobozban porosodott volna
Lényeg a lényeg 75000Ft-ért vettem és gyári független,nagyon jól jártam vele,kevés telefonom volt amit így szerettem. Már mondták hogy iphone 3gs csere?ááá ezért adtam el az iphonet
Aktív használat melett úgy hogy itthon megy a wifi folyamat fényképezgetem a kisfiamat, rogyásig telefonálok 2nap simán, eddig a rekord 4nap volt de akkor csak telefonáltam róla. egyetlen egy pici zavaró dolog van vele hogy a hangszoró egy kicsit halk,de nem vészes,ezt nem tudom hogy csak az enyém vagy mindegyik.egyébként minden jó nekem teljesen elég ennek a telcsinek a tudása. -
Gabesz11
tag
Sziasztok
kb 3hete van meg a telcsim előtte már volt iphonem és több android-os telécsi, de igazából eddig ezt a telcsit szeretem a legjobban, engem sem nagyon érdekel itt a frissitési mizéria majd jön a 2.1 amikor jön.addig én vígan elvagyok az 1.6al is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest