- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Úgy látom, nem értelmezted, amit írtam, és úgy válaszoltál... iPhone 4 és SGS csak példák voltak, igaz, a vaku nem jutott eszembe, amikor a példákat felhoztam, de vannak xenon vakus okostelefonok is (még ha igen kevés is), ha valakinek ez minden vágya.
A fülesről meg pont azt mondom, amit leírtál.(#48) Peat
: Azért ez eléggé szőrszálhasogatás. Ha valakinek ilyen extra igényei vannak (gyanítom, hogy ez az emberek kevesebb, mint 1 %-ára vonatkozik), az ne telefonon hallgasson zenét. A maradék 99 % ilyen nüansznyi minőségbeli különbségeket észre sem vesz. Sokkal többet számít a füles minősége, mint az, hogy milyen hangchipen keresztül megy a hang a fülesbe.
(#56) amanoba: Nem tudom, miről beszélsz. Az SGS jelenleg függetlenül alig drágább, mint 70k, használtan már akár 60 alatt is lehet találni. Ez már nem igazán a felsőkategória (ha az árat nézzük).
Nem kifejezetten az SE-ről beszéltél, hanem elkezdtél siránkozni, hogy nincs normális teló a piacon, én megcáfoltam, hogy szerintem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- Battlefield 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest