- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Úgy látom, nem értelmezted, amit írtam, és úgy válaszoltál... iPhone 4 és SGS csak példák voltak, igaz, a vaku nem jutott eszembe, amikor a példákat felhoztam, de vannak xenon vakus okostelefonok is (még ha igen kevés is), ha valakinek ez minden vágya.
A fülesről meg pont azt mondom, amit leírtál.(#48) Peat
: Azért ez eléggé szőrszálhasogatás. Ha valakinek ilyen extra igényei vannak (gyanítom, hogy ez az emberek kevesebb, mint 1 %-ára vonatkozik), az ne telefonon hallgasson zenét. A maradék 99 % ilyen nüansznyi minőségbeli különbségeket észre sem vesz. Sokkal többet számít a füles minősége, mint az, hogy milyen hangchipen keresztül megy a hang a fülesbe.
(#56) amanoba: Nem tudom, miről beszélsz. Az SGS jelenleg függetlenül alig drágább, mint 70k, használtan már akár 60 alatt is lehet találni. Ez már nem igazán a felsőkategória (ha az árat nézzük).
Nem kifejezetten az SE-ről beszéltél, hanem elkezdtél siránkozni, hogy nincs normális teló a piacon, én megcáfoltam, hogy szerintem van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első androidos Walkman az Xperia X8-ra épül. Vajon megéri a minimális ártöbbletet?
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest