Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NathanCullen

senior tag

válasz dawheeler #74 üzenetére

Azt hiszem tudom a megoldást! Ne használj sem Symbian-t, sem Linux alapú rendszert! ;)

Egyébként melyik fórumozó hozta összefüggésbe a Symbian-t és a Linux-ot, és hányadik hozzászólásban? Kerestem, de nem találtam. Csak mellékesen érdekelt volna. :(

• NathanCullen

senior tag

válasz Inarus #68 üzenetére

Nem mondtam, hogy a Symbian felülete tökéletes, de nem használhatatlan vagy sz.r. Szerintem nem lenne rossz az, de remélhetőleg a következő kiadás már jobb lesz. Viszont az is értelmetlen, hogy mindenki az Androiddal dobálózik. Jó, használhatóbb, jobb rendszer. De ezek az Android-hoz hasonlítások ugyanolyanok már, mint annak idején az iPhone hasonlítása az érintőképernyős telefonokhoz... Kezd egy kicsit az Android lenni a középkategória iOS -e.

Az op. rendszeres hasonlatnál pedig nem a kompatibilitásra, meg a hozzáértésre gondoltam, az minden embernél más, a kompatibilitás pedig pont azért bajos, mert kevesen használják. Attól, hogy valaki nem ért valamihez, nem azt jelenti, hogy az a valami nem jó. Legtöbb ember azt hiszi, hogy a Linux egy operációs rendszer, ebből is látszik, hogy nem is értenek hozzá, mert nem az. Én a hasonlításnál magára a kernelre és köré épített rendszerre gondoltam az Ubuntunál, mert az bizonyítottan odaveri akármelyik Windows-t. Hozzáértés meg hozzászokás felhasználófüggő, az egy külön téma. Továbbá nem megyek bele a témába, mert nem vagyok sem Linux kocka/fan, sem Win kocka/fan, minden rendszer jó. Nem akarok flamet indítani, csak tudd, hogy mire is gondoltam fentebb...

• NathanCullen

senior tag

válasz c0p1 #69 üzenetére

Persze, ez már szubjektív dolog. Mindenki maga dönti el, hogy neki mire van szüksége. Objektíven értettem, hogy az iPhone jobb, nem felel meg mindenkinek.

• NathanCullen

senior tag

válasz xlife11 #56 üzenetére

Szerintem sem rossz a Symbian. Mindenki az Androiddal van oda meg vissza, pl. "Ha Android lenne rajta kellene." "Miért nem Android van rajta?" "Androiddal sokkal jobb lenne." stb. stb. mondatok. Aztán kiderül, hogy csak úgy, mint az iOS-ből, az Androidból is rengeteg dolog hiányzik...

Számítógépeknél is mindenki a Windows-t szidja, de mégis szinte mindenki azt használja. Miért nem vált mindenki át Ubuntu Linux-ra? Ingyenes és a legjobb Linux, jól néz ki, könnyű használni és jobb, gyorsabb, mint a Win. Nem vált át mindenki, mert tudják jól, hogy a Win is jó, csak divat szidni az MS -t. Ugyanez van az Apple -el is. A legjobb telefonjuk, rendszerük és gépük is nekik van, de csak a tehetősek engedhetik meg maguknak. Ezért divat szidni az Apple-t is, meg keresni az olyan hibákat, amik teljesen mellékesek, mert sokan nem tehetik meg, hogy megveszik.

Ugyanaz van most a Symbiannal is, mint a Windows-al, jó az de divat szidni.

• NathanCullen

senior tag

válasz Lirion #36 üzenetére

Objektív és szubjektív megállapítás is létezik... Objektív megállapítás szerint (maga a hardveres megvalósítás) a kapacitív érintőpanel sokkalta jobb a rezisztívnél. Szubjektív megállapítást (hogy hogyan használható a mindennapokban) mindenki maga hoz.

Tehát kijelentheti bárki bátran, hogy a kapacitív sokkal jobb a rezisztívnél (objektíven), ez egy ok, amiért a Vivaz nem kellene. (Ez pedig szubjektív.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés