Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

pár napja fogtam egy ilyen kütyüt a kezemben, azért kerestem meg a tesztet... a gazdája agyba-főbe dícsérte, nekem is tetszett külsőre nagyon a telefon, de pár perc alatt valahogy nem győzött meg... :( aztán így a tesztet is végigolvasva rájöttem, hogy nem bennem van a hiba...

a kijelző nem rossz, de nem is az igazi barátnőm jet-je után... (azért a nagyobb felbontású amoled képével nem lehet összehasonlítani) :( a menüben sem tetszik, hogy nem lehet "lendületből" scrollozni... ez szerintem hazavágja a sebességérzetet, amiért az "izmos" proci felel... a képek minősége is elég gyér... a qwerty sem győzött meg és még sorolhatnám... első blikkre azt mondanám, hogy kegyetlenül túl van árazva a telefon, mert nem éreztem a "használata" közben, hogy megérné az árát... zenét nem néztünk rajta, de ahogy hallom, messze van ebben is a w-szériától...

mindenféle flame-szándék nélkül írtam le a gondolataimat, de tőlem is megkapja a "nem ajánlott" plecsnit... ennyiért sokkal jobb alternatívákat talál az ember...

Új hozzászólás Aktív témák