Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NathanCullen

senior tag

válasz Inarus #68 üzenetére

Nem mondtam, hogy a Symbian felülete tökéletes, de nem használhatatlan vagy sz.r. Szerintem nem lenne rossz az, de remélhetőleg a következő kiadás már jobb lesz. Viszont az is értelmetlen, hogy mindenki az Androiddal dobálózik. Jó, használhatóbb, jobb rendszer. De ezek az Android-hoz hasonlítások ugyanolyanok már, mint annak idején az iPhone hasonlítása az érintőképernyős telefonokhoz... Kezd egy kicsit az Android lenni a középkategória iOS -e.

Az op. rendszeres hasonlatnál pedig nem a kompatibilitásra, meg a hozzáértésre gondoltam, az minden embernél más, a kompatibilitás pedig pont azért bajos, mert kevesen használják. Attól, hogy valaki nem ért valamihez, nem azt jelenti, hogy az a valami nem jó. Legtöbb ember azt hiszi, hogy a Linux egy operációs rendszer, ebből is látszik, hogy nem is értenek hozzá, mert nem az. Én a hasonlításnál magára a kernelre és köré épített rendszerre gondoltam az Ubuntunál, mert az bizonyítottan odaveri akármelyik Windows-t. Hozzáértés meg hozzászokás felhasználófüggő, az egy külön téma. Továbbá nem megyek bele a témába, mert nem vagyok sem Linux kocka/fan, sem Win kocka/fan, minden rendszer jó. Nem akarok flamet indítani, csak tudd, hogy mire is gondoltam fentebb...

Új hozzászólás Aktív témák