- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
stadalax
csendes tag
nem ertem sokan lehuzak a satiot es most a vivaz is de akkor a nokiat is kene hisz a satio es vivaz ugyan az a symbian van bene mint a nokiaban.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Destin4tor #80 üzenetére
A tieddel nincs baj? Vagy mész vele a szervízbe?
-
Destin4tor
tag
válasz
Quasi_modo #79 üzenetére
a komplett SE vezérkart...
mondom annak ellenére,h nekem Aino-m van
-
bepe79
addikt
"A héten már a második ütősnek szánt Sony Ericsson mobilt veszik vissza a polcokról komoly szoftveres problémára hivatkozva."
Link: [link]
Forrás: MP
-
stadalax
csendes tag
.
-
stadalax
csendes tag
mit szoltok az uj X10 tök jo mar volt kezemben,de maradok a Sational a cam miat 12 mgp az 12mgp. :-)
-
stadalax
csendes tag
A Satio ,Aino es a Yari hivatalosan meg nincsen magyarorszagon,ami it lehet kapni az kölfödrrol behozott keszulek es nem javaslom megveni mert nem lesz ra gari csak az eladotol.
-
nota bene
csendes tag
válasz
LEFTHORSE1 #68 üzenetére
Igen a SEria.hu közölt korábban egy videót az Opera Minit 5 bétát álló helyzetben futtató Ainról...
Azóta itt egy újabb: http://www.youtube.com/watch?v=mcaqwH4i35k -
salival
aktív tag
válasz
LEFTHORSE1 #68 üzenetére
100% hogy nem (sajnos)
biztos valami régebbi találgatás lehetett.. -
LEFTHORSE1
őstag
Olvastam régebb valahol (talán Serián) hogy edzett üveg kijelzője lesz az Ainónak, ez most igaz? És láttam egy videót ahol az Ainón az opera mini 5 futott és az érintő képernyőről vezéreltek mindent, és virtuális qwerty gombsora is volt amiről írtak
-
Ricardo
titán
Tény hogy messze nem tökéletes., de azért szerintem nem is ennyire vészes a helyzet.
A fő gond az, hogy a gyártó ebben a szegmensben mostanság nem alkotott maradandót, így ezzel a készülékkel szemben nagyon magasak voltak az elvárások. Bőven akadnak benne hibák, de ha ezek nem lennének, akkor is sokan szídnák (mivel semmi nem tökéletes, tuti lenne miért), mert többet vártak. Minden hiányosság ellenére (amiknek nagy része utólag orvosolható) szerintem nem annyira sz@r készülék, mint ahogy ez lejön az itteni hozzászólásokból. -
ent
őstag
Ma betelt a pohár. Ünnepéjesen megígérem nektek, hogy ma olvastam utoljára a seria.hu oldalon található híreket.
Ekkora b@lf@asz cikkeket és ennyire elvakult embereket nem olvastam még soha.
Félre informálják az embereket csak azérrt, hogy jó színben tüntessék fel azt ami fo§. Igen, ezt komolyan is gondolom.edit: nincs szándékomban magyarázkodni, ne kérdezd "na de miért?...", aki nem hiszi járjon utána.
Ennyi, off vége.
-
törölt tag
válasz
HardSanyeee #58 üzenetére
de őket ismerem személyesen, nem hinném, hogy ennyire benéztem volna
szerintem valamelyik konurens oldal, vagy egy SE dolgozó lehetett talán?
-
ent
őstag
~150k lesz az ára. 7 nap múlva megvásárolható az angliai márkaboltokban. (forrás: seria.hu)
-
törölt tag
válasz
HardSanyeee #52 üzenetére
nem tudom, lehet, hogy meg kellett volna kérdezni. de nem Bog-ék voltak, mert őket ismerem arcról is
amúgy szerintem ez azért elég hiánypótló telefon lenne, mert mostanában alig van valamilyen okostelefonja a cégnek. bár nem ártott volna kicsit dolgozni a rendszeren, de persze í] is elég lassan jelenik meg sajna. amúgy külsőre szerintem szép, picit talán vastag, de lehet, hogy ez is inkább csak megszokás kérdése (manapság minden érintős telefonnál a vékonyságra gyúrnak)
-
joey04
titán
válasz
LEFTHORSE1 #54 üzenetére
Pont ez a 2 telefon az, ami egy csipetnyi változást hozott. persze ez is nagyon kevés, de mégis.
-
LEFTHORSE1
őstag
Ha én a SE-nél lennék döntéshozó, azonnal törölném az Ainót meg a Satiót is, habár még a Howard Stringer előtti időkből való. Én az ezentúl megjelenő mobiljaikra leszek kiváncsi, ha ugyanilyen giccseket fognak gyártani akkor továbbra is fentartom az összeesküvés elméletemet, miszerint a Sony szándékosan teszi ezt, hogy megszerezze az Ericsson SE-be fektetett részét
-
Azért vedd észre, hogy ez egy cikksorozat része. A srác mindig úgy ír, pár általános cikk, aztán "x things I love", majd "y things I hate"
. Itt van mind a négy rész, bár úgy tűnik a love-os rész kimaradt. Egy sablon S60 5th Editionös telefonról van csak szó, annyira nem csodálom.
-
ent
őstag
Nem meglepő, egy pici lehúzó cikk. Már a sokadik: [link]
-
nota bene
csendes tag
Úgy ahogy mondod: ehhez ész kéne. Neked van, a Sony Ericssonnál senkinek nincs. De mondjuk például nézd meg Aino-t állványon. Szerinted melyik "szabvány" csatival lehet ezt megcsinálni?
Egyébként meg hány cég is van amelyek saját csatlakozókat (is) használnak? Sajnos ilyen a világ. Sok buta gyártó van és sok okos "szakértő". Egyébként a SE úgy látszik a microUSB-t fogja használni (X2)... nem a minit, mert talán a mini is kezd elavulttá válni. Mert tudjál róla van ilyen is. -
zozoo83
tag
Te jó isten még mindig ennél a széles csatlakozónál tartanak, nekem ez már elég is hogy ne vegyem meg, kikopik, aztán nem érintkezik rendesen! Mért nem lehet szabvány csatikat rápakolni???? Jack, mini usb, ehhez már ész kéne...
-
stadalax
csendes tag
Az igazat megvallva, én már eltemettem, elfelejtettem az SE-t, pedig 1989 óta folyamatosan először Ericsson párti, majd SE párti voltam, de miután a K850-et majdnem falhoz csaptam mérgemben / 3 hónapig volt nálam, ebből 2 hó állandó szervíz / áttértem a PDA-ra, jelenleg is egy HTC P3470 Pharost nyúzok, teljes megelégedettséggel. Egyetlen egy, számomra elfogadható készülékük volt az utóbbi időkben, a P1 ! Ezt 1 évig gyötörtem. Az X1-en hamar túladtam, útáltam, egy nagy mókusvakítás annyi pénzért.
Ha ez is olyan sz.r-ból leszen, mint az ominosus X1, hát én 2 Ft-t sem adok érte ! Az én X1 -emet 2 hónap után vittem vissza, a stylus nyílása teljesen körberepedezett, sajnálattal közölték, hát ez sajna ilyen és kész ! Kivertem a biztosítékot először magamnál, aztán náluk, ordítottam mint az albán szamár, végül kicserélték, én pedig kb.1 hét után túladtam rajta sűrgősen !
Nos, akkor az SE már megint félmegoldásokat erőltet
---------------------------------------------------------------------------------------
Ezt mint te irtad .Na ha ebol kilehetne guberázni valami pozitiv akkor elnezest kerek !
-
stadalax
csendes tag
-
hegyesip
csendes tag
Kedves stadalax ! Meg kellene tanulni tisztességesen /magyarul / olvasni, a sorok között is ! Én nem azt írtam, hogy sz.r az SE, jelenleg is van vésztartaléknak az íróasztalomban a pda mellett egy SE K800i-m, a lányomnak pedig K810i van, kb 2 év óta, nagyon szereti.
A Nokiát eleve, csípőből utálom, ezért nem kérek belőle. Ha egy kicsit visszaolvasol, írtam, hogy 20 év óta Ericssonos ill. SE-s vagyok tehát valaminek azért az utóbbi időben történnie kellet az SE-vel ahhoz, hogy egy ilyen régi fan mint én , a HTC felé kacsintgasson. A kritika pedig inkább építőjellegű, még ha neked nem is annak tűnik. Most számoltam össze, hogy a 20 év alatt 11 SE készüléket nyúztam, de ezek szinte kivétel nélkül a saját op.rendszeres, jól beváltak voltak. Lehet, hogy közel hatvanévesen több készülék volt már a kezemben, mint ahogy te az iskolában felszedted a jómodort, hogy kéretlenül és ismeretlenül bárkit is arrogáns módon kioktas. -
hegyesip
csendes tag
Nos, akkor az SE már megint félmegoldásokat erőltet !Egy kis fémmel megspékelve sokkal elegánsabb lenne, üzleti körökben is menőnek számítana ! A másik elcseszett dolog az a sz.r csatlakozó az oldalán !!! A régebbi SE-khez nekem is benne van a kocsimba a spéci, telepített kihangosító-töltő-tartó, de ehhez nem passzol, ráadásul pont középre rakták, az universalis tartók se jók hozzá, sehogy nem lehet azt a bufli töltőfejet csatlakoztatni, márpedig menetközben navigálva, töltés nélkül sz.rt nem ér az egész.
Nagyon végiggondolva a dolgokat és összehasonlítva az i8910 HD-vel tudásban, anyagban, árban, ha az SE nem megy le árban, nem kétséges a választásom, tízszer a Samu , ha már ennyi pénzt áldozok rá !!! Azt hiszem ezzel a véleményemmel nem leszek egyedül, nagy túrósbukta lesz a Satio az SE-nek ! -
stadalax
csendes tag
Hello,a Sationak 170e köröl lesz az ára ez köszömnhetően 12Mpx kameranak es nagyon jo op rendcernek(symbian es nokiatol lesz)
Az Aino kb 120e es higyetek el nagyon jo telefon stereo blth füllhalgatok alap felszereltcseg,nekem szerencsére már megvan :-)
És most készülök a Satiora. -
Ricardo
titán
A fórum olvasgatása közben belefutottam egy hozzászólásba. csak azért másolom ide, mert jó példa arra, mennyire "kiszámíthatatlan" a jövő
SE és a symbian.
-
hegyesip
csendes tag
válasz
HardSanyeee #35 üzenetére
Ha ez is olyan sz.r-ból leszen, mint az ominosus X1, hát én 2 Ft-t sem adok érte ! Az én X1 -emet 2 hónap után vittem vissza, a stylus nyílása teljesen körberepedezett, sajnálattal közölték, hát ez sajna ilyen és kész ! Kivertem a biztosítékot először magamnál, aztán náluk, ordítottam mint az albán szamár, végül kicserélték, én pedig kb.1 hét után túladtam rajta sűrgősen !
-
hegyesip
csendes tag
Sziasztok ! Egy kérdésem lenne, olyan profitól, aki jobban otthon van az angolban mint én, hogy igazából mi a helyzet a Satio csomagolásával ? Egyik helyen plastikot emlegetnek a szaklapban, a másikon metalt. No most akkor mi a helyzet ? Fémborítású a kütyü, és akkor halleluja, tényleg spéci, vagy a szokásos, 12 egy tucat alapon, az a gagyi-tapi, ujjlenyomatokat gyűjtő, fröccsöntött műanyag ?
-
hegyesip
csendes tag
Sziasztok. Az igazat megvallva, én már eltemettem, elfelejtettem az SE-t, pedig 1989 óta folyamatosan először Ericsson párti, majd SE párti voltam, de miután a K850-et majdnem falhoz csaptam mérgemben / 3 hónapig volt nálam, ebből 2 hó állandó szervíz / áttértem a PDA-ra, jelenleg is egy HTC P3470 Pharost nyúzok, teljes megelégedettséggel. Egyetlen egy, számomra elfogadható készülékük volt az utóbbi időkben, a P1 ! Ezt 1 évig gyötörtem. Az X1-en hamar túladtam, útáltam, egy nagy mókusvakítás annyi pénzért.
Ezek után mit látnak szemeim ? Az SE honnan, honnan nem, hát nem feléled ? A fene se érti hogyan kapták így össze magukat /lehet, hogy 1-2 mérnököt loptak a Samutól ? Vagy ők mentek egy kis tanulmányi kirándulásra a konkurrenciához ? / de egy holt biztos, mintha igazi okostelefont látnék megjelenni tőlük ! Nos, ha ez így lesz, a Satio kedvéért még az iGÓ-ról is lemondok, feltéve, ha nem szállnak el az árakkal, mert elég szoros ám a mezőny és a rosszul beárazott SE nagy bukás lesz , mint az X1 idejében.
-
G.FeT
tag
Nocsak. Október már nincs messze. Nem is csúsznak annyira sokat.
Én is várom már eme modelleket, kiváltképp a Satio-t. Nem mintha rögtön rohannék is venni egyet, csak nagyon kíváncsi vagyok. -
starwars56
csendes tag
Én is nagyon reménykedem hogy nem lesz drága és minden tartozékot fognak adni hozzá mert én beakarok majd szerezni ebből egyet
-
AMD Power
titán
Várjuk már egy páran.... amit nem tudok viszont. DivX vagy avit lejátszik majd valamelyik?
-
kaller1
veterán
válasz
Viktor0610 #24 üzenetére
Lottószámokat eltalálni picit nehezebb,mert abban nincs semmilyen logika...
Amúgy meg ha valaki figyelemmel kíséri a gyártók árpolitikáját,már a bejelentéskor tudhatja majd a készülékek nyitóárát. -
-
Lirion
addikt
válasz
Viktor0610 #21 üzenetére
Kaller pontosabban tippelt
-
-
Mikikee
csendes tag
[link] nálunk Szlovákiában 599 euros áron lehet előrendelni
-
Lirion
addikt
Szerintem Satio simán 600 eur körül lesz, amilyen balfasz árazása van az SE-nek...
-
Elijah Baley
tag
Tetszik - de vajon mennyiért tetszeti magát a két masina...
-
bok92
addikt
Csoda, hogy még idén piacra dobják.
Az áruk meg biztos szép lesz.
-
nviktor7
tag
Hajrá SE, nagyon régen nem láttunk már igazi nagy durranást, ezek most nagyon ígéretesek.
-
plus44
veterán
Nekem mind tetszik (érdekes módon, pedig nem vagyok egy nagy SE fan
), de majd a teszt után kiderül mi, hogy, merre.
-
ent
őstag
1-2 hónapja olvastam vmelyik külföldi gsm hírportálon, hogy az SE nem akar nagy árakat helyből kiírni. Ennek fényében 140k körüli ára lesz sationak.
Két tény ami esetleg ezt a kedvező nyitóárat alátámaszthatja: 1. SE bajban van. 2. 1-2 highend elfajúlt árakat leszámítva a gyártók nincsenek elszállva ár terén (lsd:m8910).Ha viszont ténylegesen 160k vagy nagyobb lesz induló ára, akkor megint csak vár a jó nép, hogy pár hét netán hónap múlva lejebb vigyék árát. SE addig is kakiban van amíg az árak normalizálódnak. (lsd:n97)
Spekuláció vége, thx.
-
bolondember
MODERÁTOR
szarban vannak - mégis (mint Te) biztosra veszem, h olyan árakkal jönnek ki, mint az állat...
lásd Arena VS W995. Még mindig a walkman a drágább. pedig, hát, ö. na ja.
Ha kidobnák a Satio-t mondjuk 99k körül (nyitóár), a fél piacot letarolhatnák. Így meg... Ráadásul, Barcelonában bejelentve, október elején piacra dobva...
hol a K+F részleg?
-
Atlantis
veterán
válasz
bolondember #6 üzenetére
Horror áruk lesz, az tuti. Ha a w995 árát tekintem viszonyításnak, akkor meglepne, ha az Aino 140k alatt lenne hivatalosan, pláne ha tényleg adják vele a BT headsetet. Szerintem 20-25k még így lesz a különbség az áruk között, a Satio az okostelefonság és a 12MP+xenon miatt jó eséllyel drágább lesz 160k-nál. Kb. mint az Xperia.
-
bope87
aktív tag
Hát ezekre nagyon kíváncsi leszek. Na meg az árukra
-
bolondember
MODERÁTOR
-
jooker82
nagyúr
Árat tippeljetek már??? 120E ft???
Ha jól tudom a video vga/640x480/ ba vesz fel...mennyi fps-el??? -
Atlantis
veterán
válasz
bolondember #2 üzenetére
Az Aino-ban nem az lesz.
Én kíváncsi vagyok ezekre, az utóbbi évek legéletképesebb SE telefonjainak tűnnek. Vajon az Aino mindenhol kap BT headsetet? Miért érzem úgy, hogy itthon nem fog járni hozzá? Meg ha jár is, vajon melyik? Mag ha jár is, lesz mit kilopni a csomagból a zugGSM-eknek.
-
Móci
addikt
Hirtelen reménykedtem, hogy valami középkategóriás, megfizethető készülékpáros jön, de úgy nézem, hogy a drága vonalt erősítik. Kár...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kristoof92 #1 üzenetére
pláne így:
"és az alapcsomagjában sztereó Bluetooth fülhallgatót is kínáló Aino"Kíváncsi leszek erre a két cuccra nagyon (bár, használva-ismerve az S60v5-öt...
)
-
kristoof92
tag
Hát a SE-t ismerve nem lesz olcsó egyik sem
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán-svéd gyártó hivatalosan is megerősítette a két modell októberi érkezését.
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Motoros topic
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest