- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
up
senior tag
válasz
quailstorm #1021 üzenetére
Jó sok kifejezést dobáltál most egymásra, ennyire nem érint a téma. Billentyűzetével nincs baj
-
up
senior tag
válasz
quailstorm #1019 üzenetére
Kösz a tippet! Kicsit elszomorítottál, de reálisnak láttam, hogy az adatoknak annyi.
Viszont képzeld, sikerült beleflashelnem egy frissítést a hivatalos SEUS-szal (Sony Ericsson Update Service), és most tip-top állapotban van, tán még gyorsabb is, mint volt! Az volt a trükk, hogy gépre kötés közben nyomni kellett a C gombot (enélkül próbáltam korábban, de semmilyen módon nem látta a számítógép). Így már felismerte a SEUS és rá tudott frissíteni.Szóval most él a telefon, ránézésre semmi gond vele. Viszont vettem már a helyére egy ZTE Blade III-at. Vajon az előző hozzászóló húgát meglepjük a C702-vel? Alig két éve kérte...
-
up
senior tag
Sziasztok!
Kipusztult a SE C702-esem. Bekapcsolásnál rezzen egyet, és mind a négy kéken égő billentyűvilágítás, ami csak felvillanni szokott, folyamatosan ég, és úgy is marad. Semmi más életjelet nem tudok kicsikarni belőle.
A kihalást egy fagyás előzte meg, panaszkodott, hogy csináljak helyet (nem sokkal korábban irtottam le több száz smst, úgyhogy kellett volna lennie). Mutatta, hogy az egyes mappák mennyi helyet foglalnak, de néhány esetben üres vagy kérdőjel volt, talán filerendszer hiba okozta (nem tudta megállapítani a méretet)? Aztán paff, kikapcs, és azóta a fentiek.
- Tippek a házi élesztésre? (mint androidnál a bekapcs+hangerő gombok esetleg)
- Tudtok olyan helyet, ahol fel tudnák éleszteni? Csak addig kéne, amíg pár adatot lementek róla (feljegyzések, képek, esetleg SMSek), mert már vettem helyette új telefont. Ha működőképesre pofozzák, akkor esetleg fel tudom ajánlani az előző hozzászólónak. Kopott, de más baja nem volt, nagyon szerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest