- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismércse
tag
Tudom, már vagy negyedjére próbálom elfelé adni, de nem jön össze. Attól, hogy nem jó egyik cseréd se, attól még elakarom cserélni, csak nem pont arra. Most egy E51-re akarom cserélni, de nem jön még össze felé.
Amúgy nekem se állandóan lassú, de szokott olyat, hogy nagyon belassul, és akkor fel szokott húzni -
menalcas
őstag
Jaj nem panaszkodásnak szántam, csak megosztottam a tapasztalatomat, nagyon szeretem még így is, mondjuk kamera drivert küldhetsz ha ténylegesen javit a minőségen kipróbálom
Ez a előlapot cserélik gariban meg kis kételkedéssel tölt el, szerintem is így illene mivel tényleg gyártási hibának számit szerintem, de nem hinném hogy ezzel foglalkoznak (esetleg ha több embernek is cserélték már garba akkor lehet én is rápróbálok ) -
Sztem az energy és pitch black pont azért jött utólag mert fekete alatt a fekete ha kopik is nem feltűnő.
Remélem.
SE nem tudja lesz-e, pontosabban semmit. GSM boltok dettó. Hihetetlen, utód nélkül eltűnt?Szlovákiában tudtok -olyan helyet ahol beszélnek magyarul- normális gsm boltot?
-
Meg energy black, még a magyar honlapon is van. De a gugli elég sokat dob fel a pitch blackre is, nem hiszem hogy házi!
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/specifications/c702?lc=hu&cc=huitt már 3 van: http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/specifications/c702?lc=en&cc=gb
Gyanítom a sok kritika miatt készült a 2 fekete tetejű festés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest