- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attici
őstag
válasz
Bandit21 #983 üzenetére
Ha jogász vagy , akkor előbb olvasd el a fogyasztóvédelmi törvényeket. Cserét csak akkor kaphatsz, ha nem javítható.
Régen valóban volt olyan törvény , hogy elég volt azt mondanod, hogy nincs bizalmad a készülékhez és már cserélték is. Ez megszűnt, már csak a háromnapos csere kötelező (de ezt sem tartják be mindenhol!).A szervizelésre pedig azt írják, hogy "törekedni kell 15 napon belül megjavítani", de ha nem sikerül akkor sincs szankció, a forgalmazó döntheti el, hogy cseréli vagy olcsóbb javítani.
-
Attici
őstag
Pedig nekem kicserélték!
Rá se néztek mikor átvették és nem is kötözködtek . Egy héten belül megvolt, frissítéssel együtt, ingyért, mert 2 év gari van rá.
Egyébként nekem egy év alatt sem kopott le egyik sarka sem!
De a hátlapja az nagyon ronda lett ahol végig szánkázott az aszfalton!
Most pedig teljesen új! -
Attici
őstag
Garanciában minden további nélkül cserélik a házat, ha kopott.
Nekem 1 év után csak ott volt kopott, ahol levertem amikor felszántotta az aszfaltot. Egyéb kopás nem volt rajta, de most megint újszerű!
Nekem is tetszik az új fekete ház az arany berakásokkal, de igazán ami nem jött ki kék prototípus a kék billentyűzettel volt igazán szép! Bár ez a teljesen fekete is elég szép! -
Attici
őstag
Sziasztok?
Létezik olyan GPS navigációs szoftver 702-esre ami nem netel?:
Csak egyszer próbáltam ki a gyárit, de horror lett a számlám!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest