- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Én a tesztben szívesen látnám az én B2700-asomat is, de ajánlani tudom még a B2100-at, a B2710-et, a Samsung E-2370-et, és ha már nagypályások is játszanak, mint ez a Sonim, akkor mehetne mellé az Xperia Active, a Defy, a Defy+, és esetleg egy Casio vagy egy kínai strapa-teló.
Tudom, ez nagyon költséges manőver lenne, úgyhogy nem lesz ennyi készülék a tesztben, de reméljük, minél több résztvevő lesz.
Egyébként ezek közül látatlanban is azt mondom, hogy a Sonim XP5300 éli túl a legtöbbet, a többi az a véres-verítékkel, de elpusztítható kategória, a Sonim sorozatból az 1300 Force, 3300, 5300 Force viszont már az elpusztíthatatlan kategória, más divízióban játszanak, mint a többi készülék.
-
Tigerclaw
nagyúr
Bár tudom, hogy extrém (drága) telefonoknak extrém teszt dukál, de mondjuk ha én vennék strapamobilt és nem bírná ki azt, hogy átmegyek rajta egy kocsival azt nem tartanám problémának, mert azt nem várom el tőle. (legalábbis egy 30 ezres telefontól nem). A 130 ezrestől persze már elvárom, de attól azt is hogy előre köszönjön.
Ha szoló teszt lesz külön ennek, akkor elfogadhatónak tartom ezeket a teszteket, bár talán a másodikról való leejtés, ha betonra történik az már kicsi sok talán. Ilyen igénybevételre nehéz tervezni. Sikeres tesztnek viszont csak azt tartanám, amitől nem sérül a telefont semelyik funkciója, szóval a törött/repedt kijelző már nem fér bele. Apropó, egy ilyen telefon pl. úszik a víz tetején?
-
zdanee
őstag
Lehet, hogy összeadták az SMS és MMS memóriát és így jött ki nekik a 3000?
A töréstesztnél gondolom a sorrend nem teljesen ez lesz, ki akar olyan húslevest enni, amibe belesett egy olyan telefon, amin előtte átment egy autó? Meg így a vízállóságot sem lehetne objektíven mérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Filmvilág
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Táp ventilátor csere
- Autóhifi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest