- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
crazymotors
csendes tag
Ennyi pénzért veszel 5-6 samsung B2100-ast. Ha leejted le sem hajolsz érte. Veszed elő a másikat, és mész tovább.
-
SAMYka
senior tag
Kollégám Sonim telefon garanciális ügyintézés:
Vas öntödében lerakta a srác a telefont és ott is felejtette mikor meghozták a folyékony vasat. Kicsit fröcskölt és a telefon is kapott belőle. Sajnos képet nem tudtam csinálni róla. A telefon csörgött de nem működtek a gombok. Visszaküldte hogy gond van a telefonnal. Erre mikor megkapták megkérdezték hogy mi történt a kollégám leírta nekik. 2 hét múlva kapott egy új készüléket.
-
lovagisas
csendes tag
Nagyon sajnálom, hogy a teszt stilusa tul elnéző ill. diplomatikus volt.
Már régen vártam , hogy végre valaki kiboritja a ...... és nem a "forgalmazó szerint."
Az XP 5300 aksija 1750 -es. Bejártam az országot a mindenütt hirdetett 1950 mhA -ért,
nincs ! Ha nem nézem meg az üzletben csak otthon veszem észre , mert az eladó is
kiemelte pozitivumként hogy hát az aksi! Jó volt a kérdés , hogy ki hazudik , szerintem
a válsz nem kétséges. A teszten tényleg 1950-es volt?
Az üzemidő sem igaz . A gps navigáció, térkép stb ugy nem igaz ahogy van . Az email
a böngésző gyakorlatilag hasznavehetetlen . Sorolhatnám , de minek.
Oké, tudjuk, a gyári adatokat azért óvatosan kell kezelni. Itt azonban nem erről van szó ,
tul átlátszó a hazugságok hada és a reklám nagyon hamis. ameg kell nézni ebben a pillanatban is pld. a forgalmazó honlapját , mi szerepel rajta . Pedig régen tudják, hogy nem igaz. Oké , lehet mondani , hogy , jó akkor ne vedd meg . Azért ennél többről szól a történet.
Mondjuk 140.000 .- forintról. -
csabili74
aktív tag
Nadehát.Szerintem egész jó cucc, és a kezdő ár majd alakul lefele.
-
bepe79
addikt
Én a tesztben szívesen látnám az én B2700-asomat is, de ajánlani tudom még a B2100-at, a B2710-et, a Samsung E-2370-et, és ha már nagypályások is játszanak, mint ez a Sonim, akkor mehetne mellé az Xperia Active, a Defy, a Defy+, és esetleg egy Casio vagy egy kínai strapa-teló.
Tudom, ez nagyon költséges manőver lenne, úgyhogy nem lesz ennyi készülék a tesztben, de reméljük, minél több résztvevő lesz.
Egyébként ezek közül látatlanban is azt mondom, hogy a Sonim XP5300 éli túl a legtöbbet, a többi az a véres-verítékkel, de elpusztítható kategória, a Sonim sorozatból az 1300 Force, 3300, 5300 Force viszont már az elpusztíthatatlan kategória, más divízióban játszanak, mint a többi készülék.
-
tyaty1
tag
"az alsó limit 90 dB"
Nem a felső?
-
gaben1117
senior tag
Adjátok oda öcsémnek, ő kivégezné két nap alatt!!!
Ha én mégegyszer telót adok neki, azt én öntöm majd betonból.
-
BTR
tag
Én meg erre leszek kiváncsi :
http://www.gsmarena.com/casio_showcases_rugged_android_gshock_smartphone-news-3709.php -
bepe79
addikt
Hmm...fűre esés, meg kocsi tetejéről lepottyanás, meg húsleves...
Remélem megnéztétek a többi Sonim-nak és Samsung B2xxx készülékeknek a Youtube videóit, amikben 70 méterről betonra esést, teherautóval áthajtást, és több órás áztatást is bírnak.A Sonim az XP3-tól azt is kibírja, ha 9 mm-es lőfegyverrel rálőnek...
-
staccato
tag
Drága de jó cucc.
-
Tigerclaw
nagyúr
Bár tudom, hogy extrém (drága) telefonoknak extrém teszt dukál, de mondjuk ha én vennék strapamobilt és nem bírná ki azt, hogy átmegyek rajta egy kocsival azt nem tartanám problémának, mert azt nem várom el tőle. (legalábbis egy 30 ezres telefontól nem). A 130 ezrestől persze már elvárom, de attól azt is hogy előre köszönjön.
Ha szoló teszt lesz külön ennek, akkor elfogadhatónak tartom ezeket a teszteket, bár talán a másodikról való leejtés, ha betonra történik az már kicsi sok talán. Ilyen igénybevételre nehéz tervezni. Sikeres tesztnek viszont csak azt tartanám, amitől nem sérül a telefont semelyik funkciója, szóval a törött/repedt kijelző már nem fér bele. Apropó, egy ilyen telefon pl. úszik a víz tetején?
-
zdanee
őstag
Lehet, hogy összeadták az SMS és MMS memóriát és így jött ki nekik a 3000?
A töréstesztnél gondolom a sorrend nem teljesen ez lesz, ki akar olyan húslevest enni, amibe belesett egy olyan telefon, amin előtte átment egy autó? Meg így a vízállóságot sem lehetne objektíven mérni. -
>-48-<
aktív tag
A zenelejátszó állítható sebessége király funkció ám!
Az amcsi rap szövegek leírásához elég csak lassítani és máris érthető a "vaker"!
-
Bog
HÁZIGAZDA
Hali,
tényleg 246 MHz, mindjárt javítom. Viszont az SMS memória a telefon saját menürendszere alapján 1000. Töréstesztet forgatjuk a héten - remélhetőleg - egyelőre a következő próbatételek vannak napirenden:
- akvárium
- mosógép
- másodikról leejtés
- kocsival áthajtás
- nagyonmeredekkövesutcán lerúgás
- forró húslevesbe beejtésPróbálunk a realitások talaján mozogni, amennyire lehetséges.
-
GSM Boy
csendes tag
Hát nem is tudom! Apósom építkezéseken dolgozik, így ebből adódóan nyúzva van a mobilja rendesen. Amiket kap a teló: kőpor, sima por, kavicsok, egy kis víz is van néha. Ilyen körülmények között átlagosa fél évet bír a készüléke. Mindig alacsony kategóriás Nokiát, vagy Vodafon xyz készüléket vesz. Neki lenne értelme egy ilyen telónak, de ha figyelembe veszem hogy évente csak kb15 ezret fizet két telóért összesen, akkor végülis nem neki való.
-
zdanee
őstag
Hmmm... A Google szerint (és a MediaTek katalógusa szerint is) az MT6268 246MHz-es. Bár nem nagy különbség, ez most több, mint 10%-ot jelent. A Sonim szórólapja szerint az SMS memória sem 1000, hanem inkább 3000.
Az 1500 órás készenlét valóban közel az abszolút nulla fokhoz mérhető egy fénysebességgel távolodó elméleti űrhajón, de amikor a Samsung ráírja az egy napot jó ha kibíró Galaxy S-re a 750 meg a 600 órát, akkor azért belátható, hogy itt vastagon kellett fogjon a ceruza. Az űrhajós tesztelés nyilván szabványnak számít a mobiliparban...
Törésteszt mikor? -
kariad
senior tag
Jöhet a törésteszt
! Bivaly kis teló!
-
T0rnad0
addikt
Nem rossz, elfogadnám második telefonnak, de amennyibe kerül, inkább marad az ME45
-
Nagya21
addikt
Üdv!
Nekem egy ilyen Alcatelem van: Alcatel
Dolgozós telónak használom, napi 8 órát van bekapcsolva, kevés hívással elmegy több mint egy hónapot(25-30munkanapot)
Por cseppálló, oled kijelző, nagy zajban is jól használható, 1000mAh akksi etc.
Üdv Nagya -
Youri
veterán
A Panasonic előkaphatna egy Toughphonet
-
pszili8
aktív tag
válasz
h1ght3chzor #20 üzenetére
Miért biztos van olyan aki extrémsport esetleg hegesztés(direkt azért vett ilyet mert kesztyűben is használható) közben csekkolni szeretné a facebookját és a mailjeit vagy éppen a mobilarena legújabb klipjéhez kíván hozzászólni
Ez akkor a legjobb ha olyan helyen tevékenykedik,ahol nyoma sincs 3g-nek.
Wictor: jó kis teló az xcover 271,de a b2100 robosztusabbnak tűnik,nehezebb az is ezt a "pattintott kő" érzetet adja. -
Raucher
tag
válasz
Tigerclaw #16 üzenetére
A Mecsekben túrázol egyedül. Megkerget egy Jeti, mert lecsaptad a barátnőjét a kezéről. Felmenekülsz egy hegyi patak fölé nyúló fára. Unalmadban elkezdesz pisztrángot horgászni, míg a Jetitől megtisztul a levegő.
Eközben elkerüli a figyelmedet egy alacsonyan repülő hegyicápa, ami éppen most harapja le, a bal lábad nagyujjának első ujjpercét.
A fájdalomtól hanyatt vágod magad, egyenesen a hegyi patakba.
Miután kimászol a patakpartra, segítséget akarsz hívni. A rendes mobilod, már az esés elején adta be a kulcsot, miután a cápa azt is megharapta. A hátizsákban lévő további négy telefonkészüléket már ikrával is feltöltötték a halak, a patakban.
Na ekkor jössz rá, segélyhívás helyett, hogy 5 készülék nem ér fel egy túlélésre tervezett telefonnal. -
gybazsi
senior tag
Nem olyan rossz ez a telfon a leírás alapján, de az ára az horror. Mindenesetre a strapatesztet nagyon várjuk.
A tesztvideó pedig nagyon jó kis meglepetés lett.
-
-
etsmark
tag
Egy kis hiba Bog! ''több mint 500 féle vegyi anyaggal szemben kell ellenálló legyen, vaamint három év garancia is feltétel.''
-
Hullamos
tag
Nekem akkor is az Active kene
-
misx
senior tag
Vannak olyan telefonok, amikről csak olvasni jó. Na ez pont olyan. Bár számomra az Iphone4 is.
-
tome.jr
addikt
az XP5300 egy súlyos, vaskos pattintott kőszerszám
Baromira tetszik a telefon, csak sajnos nem tudnám kihasználni a képességeit.
-
Sifre
senior tag
Úgy tűnik ez az ár úgy van kalkulálva hogy még 5 garanciális csere után is megérje nekik.
-
Apika
addikt
Masszív kis darab...
-
Tigerclaw
nagyúr
Igen, ebből az árból 4-5 db másfajta strapa telefont is lehet venni, még 3G-set is. Alapból ezt se azért veszik, hogy aztán direkt dobálják, vagy átmenjenek rajta busszal. Szóval alapból ennek is lesz tokja és vigyáz rá a gazdája, akár legyen az erdész, favágó, úszómester, vagy építőmunkás. Ha valaki olyan extrém helyre megy ahova nagyon kell a military minőség, oda talán màr műholdas telefon kell, mert a vadon közepén van. Persze ha valakinek megéri ennyiért, az az ő dolga.
-
Binczet
tag
1500 óra = 62 és fél nap, úristen, esetleg kikapcsolt állapotban!
Mondjuk a 150 óra már reálisabb lenne, a 6,25 napos értékkel. Amúgy még mindig túl nagy és keveset tud szerintem, annyira nem nagy dolog már a 3g. -
daninet
veterán
Mióta várjuk már a nagy strapatesztet?
Kalapácsot elő gyerekek "shit just got serious"
-
zsolidodd
senior tag
Ez a telefon kb épp csak az ATEX minősítést nem kapott
-
törölt tag
Bezony, nemrég birizgáltam ismerősöm Xcoverét, nem úgy nézett ki, mint ami nem bírna ki pár emelet zuhit, vagy egy kiadós nyári záport.
Egyébként most nem azért: vesz az emberfia 3 db LG A100-at, darabja nincs 3000 Ft. Tegnapelőtt a sajátom kapott 2 deci teát a nyakába, meg sem kottyant neki. Esni is esett már szépeket, egyetlen karc van a tetején. Az akkut 2 hete töltöttem és még mindig tele van. Zseblámpa alap, bár gyenge. Épeszű ember betáraz egy ilyen igénytelen, filléres mobilból, bőven megéri neki.
-
Xaels
félisten
Rendben van a telefon 1-2 dolgot kivéve. Főleg az árát.
Addig rendben van, hogy ez a forma bejött a Sonimnak de én nagyon unom, nem akarnak változtatni végre valamit?
-
h1ght3chzor
őstag
Hát ez nagyon komoly cucc.
-
pszili8
aktív tag
Az árán el lehet koptatni pár Xcovert,vagy b2100-at...
-
ttt1
őstag
Mondjuk egy 1950es aksinak a 200as cpu nem hiszem ,hogy megkottyanna szal inkább hibás " jelzésre" gyanakodék ami persze nem üdvözítő, de teljesen feltöltve biztos bírja sokáig. E52-es nokiában 1500as aksi volt és 600as cpu az is ment 1 hétig kényelmesen ..
-
JanFe
aktív tag
Nem rossz, nem rossz, de az ara kicsit sok, es az a baki az akkuval ...
-
grc999
tag
A videót néztétek már? fociznak vele
-
Rav3n02
senior tag
Strapatesztet minél előbb
Egyébként ótvar ronda, de az előző modellekhez képest mindenképpen örvendetes a fejlettebb multimédia megjelenése
-
kcsa
veterán
drágácska...
De már nagyon várom az összehasonlító tesztet, főleg hogy az aktuális samsungok hogy teljesítenek, pont az ártényező miatt.
-
Cyberpunk
félisten
Ez még egy atomtámadást is túlélne. Persze a gazdája lehet hogy nem.
-
Kicsit drága ez a cucc éppen azt akartam irni hogy a samu jóval olcsóbb és bírja az is rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged