- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Én a tesztben szívesen látnám az én B2700-asomat is, de ajánlani tudom még a B2100-at, a B2710-et, a Samsung E-2370-et, és ha már nagypályások is játszanak, mint ez a Sonim, akkor mehetne mellé az Xperia Active, a Defy, a Defy+, és esetleg egy Casio vagy egy kínai strapa-teló.
Tudom, ez nagyon költséges manőver lenne, úgyhogy nem lesz ennyi készülék a tesztben, de reméljük, minél több résztvevő lesz.
Egyébként ezek közül látatlanban is azt mondom, hogy a Sonim XP5300 éli túl a legtöbbet, a többi az a véres-verítékkel, de elpusztítható kategória, a Sonim sorozatból az 1300 Force, 3300, 5300 Force viszont már az elpusztíthatatlan kategória, más divízióban játszanak, mint a többi készülék.
-
bepe79
addikt
Hmm...fűre esés, meg kocsi tetejéről lepottyanás, meg húsleves...
Remélem megnéztétek a többi Sonim-nak és Samsung B2xxx készülékeknek a Youtube videóit, amikben 70 méterről betonra esést, teherautóval áthajtást, és több órás áztatást is bírnak.A Sonim az XP3-tól azt is kibírja, ha 9 mm-es lőfegyverrel rálőnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest