- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
#16939776 #21 üzenetére
OFF
Megvan az SSD helyette, de mint kiderült nem akarok két nagy teljesítményű SSD-t egy SATA vezérlőre kötni.. mert nem fasza.
Ezt most nem értem. Pont meditálok, hogy mi legyen a 250-es SSD-vel. Gondoltam bent hagyom a gépben. Mondjuk arra teszem az alkalmazások cache fájljait, játékot stb. Nem jó ötlet? -
hibavissza
veterán
válasz
#16939776 #15 üzenetére
2020-ban már önkitolás minősített esetének számít bármilyen HDD-vel visszafogni a rendszert.
Azért számtalan helyzet van, mikor még sokkal olcsóbb HDD-t használni. Az én igazán karcsú 3 terámat is borsos lenne SSD-re kiváltani (most cserélem a rendszer 250-jét terára. 44 000 Ft); a NAS pedig csak annyi, hogy az egy dobozból csináltam kettőt. Az ATX+darab szivacs a gépház aljába még mindig a legolcsóbb. Pedig ezt leszámítva ma már mindenben teljes értékűek a kis házak és a választék is elég széles. Mindig eljátszom a gondolattal, hogy leváltom az R5-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- THERMALTAKE TOUGHLIQUID Ultra 360 AIO Vízhűtő
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Montech SKY TWO GX White házikó
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest