Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #139 üzenetére
Nem, sajnos még nem találkoztam vele, így is van elég bajuk minek komplikálják nem értem, az Asrock oldalán levő sem működik és az elég szívás ha maga az alaplapi CD-n is hibás szoftver van, most ez nem tudom hogy csak az új A88 vezérlőre vagy a Windows 8.1 -re vagy a 2 kombinációjára vonatkozik de igaz.
-
Úgy, hogy a Unity egy Compiz plugin, a Compizban pedig alapból aktív a szakadozottságmentesítés. Az Ubuntu pedig Unity felhasználói felületet szállít, ezáltal alapból telepítve van a Compiz is. Technikailag pedig egyébként eléggé hasonló megoldást használnak, bár tény, hogy a CCC-s beállítás kicsit univerzálisabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest