- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Cathulhu #123 üzenetére
Így más. De azért műkedvelőként nem kellene így hasraütés szerűen számokkal dobálózni (amik valójában emberek) főleg, hogy a téma sokkal árnyaltabb, még ha nincs is egyetértés szakmai körökben és általánosan elfogadott, egzakt adatok/kutatások/magyarázatok (szerintem nem véletlenül nem erőltetik egyébként, de ez magánvélemény..)
-
törölt tag
Én már eleget vártam ezekre a sz@rokra, most már holofedélzetet akarok. Ne sz@rakodjanak már, rohadtul érdekel milyen lehet a holofedélzet, szerintem királyság, úgyhogy iparkodjanak és csinálják meg, mert senki sem él örökké, nem érünk rá emberek. Csapassátok mérnökök yeehaa
"Tuvok a hídnak: Deszenzibilitást észleltünk a hidroenkefalográf parallaptikus lemezének mágneses mezején áthaladó szkafanderónium részecske spinjének fordulatszámában. 0.00001 egységgel eltér a tavasszal ilyenkor megszokotthoz képest. Kérném azonnali vörös ruiadó elrendelését a téridő continuum további károsodásának megelőzése érdekében!"
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest