- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #139 üzenetére
Nem, sajnos még nem találkoztam vele, így is van elég bajuk minek komplikálják nem értem, az Asrock oldalán levő sem működik és az elég szívás ha maga az alaplapi CD-n is hibás szoftver van, most ez nem tudom hogy csak az új A88 vezérlőre vagy a Windows 8.1 -re vagy a 2 kombinációjára vonatkozik de igaz.
-
atti_2010
nagyúr
Az AHCI magában is összeakadt (vagy hibás) már 1 hónapja mert egy driver kereső szoftver kiírta nekem hogy van újabb AHCI akkor megpróbáltam feltenni de Win logo lett belőle (Win 8.1), a Catalist régóta tartalmaz csipkészlet drivereket is és attól függ milyen csomagot töltesz le, egyesekben benne van másokban nincs, nekem a hibás drivert csökkentett üzemmódban sikerült leszednem.
-
atti_2010
nagyúr
Mindenki a videó játékokhoz köti az áruházi lövöldözéseket pedig a filmek-reklámok legalább annyira hibásak de ide tartoznak a nevelés (családban látott példa) és a tudatmódosító szerek is, szerintem az egyén jelleme a legmeghatározóbb, szóval ez egy sokkal komplexebb probléma amin még a szakértők is vitatkoznak.
-
atti_2010
nagyúr
-
atti_2010
nagyúr
-
atti_2010
nagyúr
Az AHCI drivert jobb nem telepíteni mert nekem a Win8.1 a logónál megállt és nem kevés gépészkedéssel tudtam újraéleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hegesztés topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch 2
- Ford topik
- Trollok komolyan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest