- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ha megtehetem szeretek eredeti gamét venni, persze mikor az ember alig él meg

Ennek ellénre veszek steamen itt-ott, egy hős vagyok tudom

-
Chapel
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Egyetértünk úgy látom mindenben

-
Chapel
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez az indokod? Ugye csak viccelsz?

Fellett fújva az is. Nekem i3 2100Mhz, 8Gb ddr3 és Ati 4850(!!) 512mb-al mindenhol szépen ment 1680x1050 gamerben. 2-3 végig játszásra is le esett az állam, lehet hogy generáltak gépigényt, de még akkor így is sokkal jobbak voltak mint sok más AAA-s gyártó.
Nem védem őket, pénzről szól a dolog,mint minden amit árulnak a világon kb. de számomra az egy tipikus hype volt a "gonosz" kiadóról és nem éreztem, ha nem mondják az életbe senki nem jön rá.

Olyan mint a Mcihael Bay filmek. Hulladék amerikai giccs ...., de a látványban a topban van. (hát valahogy el kell adni ugye bár)
-
huskydog17
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen, ilyen az én taktikám is, én Far Cry 2 alatt csinálok hasonló dolgokat, szinte csak mesterlövész fegyvereket vittem magammal a küldetésekre és mindig az erdő mélyéről leptem meg az ellent. Az első lövés után aztán ment a sűrű bozótosban a macska-egér játék.

-
huskydog17
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen, én például az ilyen emberek közé tartozom, én a minél sűrűbb növényzetet preferálom. Bár ez a videó engem egyáltalán nem nyűgözött le, de azért picit szabad reménykedni, ha nem lesz túl bugos a játék és amennyiben nem csinálnak olyan hatalmas nagy baromságot, mint a Crytek a Crysis 2 esetében (értsd: brutális mesterséges gépigény növelés), akkor nálam lesz esélye.
A Far Cry 3 nála meg már most tuti befutó!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ!! GARIS! MSI MPG B550 GAMING PLUS
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Macbook Pro M3 Max 14CPU/30GPU 36GB RAM 1TB SSD Magyar bill. - 2027. májusig AppleCare+ garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Asztali PC , i7 7700 , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi