Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #29 üzenetére
Ha megtehetem szeretek eredeti gamét venni, persze mikor az ember alig él meg
Ennek ellénre veszek steamen itt-ott, egy hős vagyok tudom -
Chapel
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #27 üzenetére
Egyetértünk úgy látom mindenben
-
Chapel
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #25 üzenetére
Ez az indokod? Ugye csak viccelsz?
Fellett fújva az is. Nekem i3 2100Mhz, 8Gb ddr3 és Ati 4850(!!) 512mb-al mindenhol szépen ment 1680x1050 gamerben. 2-3 végig játszásra is le esett az állam, lehet hogy generáltak gépigényt, de még akkor így is sokkal jobbak voltak mint sok más AAA-s gyártó.
Nem védem őket, pénzről szól a dolog,mint minden amit árulnak a világon kb. de számomra az egy tipikus hype volt a "gonosz" kiadóról és nem éreztem, ha nem mondják az életbe senki nem jön rá.
Olyan mint a Mcihael Bay filmek. Hulladék amerikai giccs ...., de a látványban a topban van. (hát valahogy el kell adni ugye bár)
-
huskydog17
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #19 üzenetére
Igen, ilyen az én taktikám is, én Far Cry 2 alatt csinálok hasonló dolgokat, szinte csak mesterlövész fegyvereket vittem magammal a küldetésekre és mindig az erdő mélyéről leptem meg az ellent. Az első lövés után aztán ment a sűrű bozótosban a macska-egér játék.
-
huskydog17
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
Igen, én például az ilyen emberek közé tartozom, én a minél sűrűbb növényzetet preferálom. Bár ez a videó engem egyáltalán nem nyűgözött le, de azért picit szabad reménykedni, ha nem lesz túl bugos a játék és amennyiben nem csinálnak olyan hatalmas nagy baromságot, mint a Crytek a Crysis 2 esetében (értsd: brutális mesterséges gépigény növelés), akkor nálam lesz esélye.
A Far Cry 3 nála meg már most tuti befutó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Intel Core i5-13500 OEM
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest