Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
fatpingvin #4 üzenetére
abban a formában az a rendszer egy zsákutca volt. a windowsnak az elérhető programkínálat a lényege, arra meg külön kellett volna fejleszteni, ennek a valószínűsége a nullához konvergál. az Apple meg bírta ugrani, hogy csináltak egy virtualizációs réteget, amin azért a programok jelentős része elfut. gondolom a Windows on Arm jelenleg itt jár, hogy ők is ezt próbálják megugrani, csak egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ezt valaha sikerre tudják vinni. én bíztam benne, hogy belátható időn belül megcsinálják és akkor majd jön a jóvilág, de végül az Apple nagyon durván beelőzte őket.
amúgy meg szerintem teljesen felesleges ez az értelmesebb oprendszer duma, mindegyiknek vannak erősségei és gyengéi, mindenki azt választja, ami a felhasználói szokásaihoz jobban illik. én pl 8.1 óta teljesen meg vagyok elégedve a windowsokkal, az időnkénti frissítési mizériákat leszámítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Suzuki topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Silent Hill f teszt
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- OMEN 17-ck2778ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- P1 Gen3 15.6" FHD IPS i7-10850H Quadro T2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- CELSIUS H780 15.6" FHD IPS i7-8850H Quadro P3200 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- ASUS TUF gamer laptop Ryzen 7 3750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest