Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Ez nagyon jó
2 magos tehát mind a 2 mag 1.5 .1.5 ön megy, de ettől még nem lesz 3 ghz benne ez nem így megy.
+ Ha nincs megírva program vagy felület 2 mag használatra akkor csak 1 magot fog használni.
Tehát ez több magos dolog még nagyon rizikós telefonban.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
BoB
veterán
Most az egyszer.
Van egy processzor. Két magja van. Nevezzük el őket 1-es és 2-es magoknak.
Az 1-es mag 1.5Ghz-en fut.
A 2-es mag is 1.5Ghz-en fut.Tehát a processzor 1.5Ghz-en fut.
Nem volt soha és nem is lesz összteljesítmény és egyéb kitalált hülyeségek.
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
drpele
senior tag
-
aladab
tag
-
noobsaibot
tag
A 2magos snapdragon legalább 1éve kint van a Qualcomm honlapján.
A 45nm-re átállás most történt meg,ezért nem elképzelhetetlen,hogy ebben a formában telefonba kerül!
Nyilván ez függ az energiagazdálkodástól is,nem kell mindig mennie mindkét magnak és az órajel is visszavehető,ha az adott process nem igényli,de ehez okos driver kell.
Arra kíváncsi lennék,hány mobil progi van felkészítve többmagos használatra az oprendszert leszámítva,bár külön task-ok esetén jól jöhet.
3x gyorsabb imageon grafikus chip van benne.
Azért igazán tarthatnának alacsonyabb csíkszélességen az arm-nál,nem kéne ilyen gyakran tölteni az aksit!
Az órajel nem mennyiség mértékegység,ezért nem összeadandó,azért ez alap!Xiaomi MI8
-
RaveForce
veterán
válasz Depression #38 üzenetére
telefonhoz télleg nemkell több, sőt!
másdolog h ezek már régen nem(csak)telefonok„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Cannabis7
senior tag
már ne haragudj, de ez úgy logikus ha 2 db 1,5 ghz-es mag van benne.
a 4 magos magonként 3ghz-es asztali procikat se 12 ghz-esként harangozzák be, nem is lenne helyes, mert nem ugyanaz...
a másik, hogy telefonokban biztos nem fog ilyen órajelen futni, inkább csak netbookokban.
telefonban 2x 800 mhz körül ha fog, de ennél több szvsz nem is kell
[ Szerkesztve ]
-
turbuczn
tag
Azért az aksi fejlesztése ennél bonyolultabb! Különböző érdekek nem akarják a jobb aksikat, egyelőre ne is álmodjunk róla, majd ha nagyobb üzlet lesz az elektromos autókból, mint a robbanómotorosokból, akkor majd jönnek a csoda aksik, amik hetekig bírják!
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Ahhoz nem ilyen bigyó kell, hanem szobabicikli.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
törölt tag
szép-szép ez a tempó, de ha ilyen ütemben fejlődnek a mobil processzorok, akkor eljuthatunk oda, mint ahol a számítógép ipar tart: ha nem megy valami a gépeden vegyél bele új hardware-t és alig-alig optimalizálnak, +ha ilyen sok féle teljesítményü proci érhető el, az eléggé fregmentálhatja a piacot, ergo nem sok olyan program lesz, ami ki is használja a rendelkezésre álló kapacitást.
félreértés ne essék, én nem vagyok a fejlődés ellen, csak nagyon elhúzott a mobil iparág egy olyan irányba, ami számomra kevésbé szimpatikus: csilliómegapixeles érzékelők (ekkora méretbe minek), tepsi méretű telefonok (oké, hogy a nagy kijelző fasza, de én a kecsesebb készülékeket kedvelem), stb.. felső kategóriába már nem is nagyon pozícoonálnak kisebb méretű, ne adj Isten hagyományos gombsoros készülékeket. pedig én hiányolok 6500, T650 szintű készülékeket is.
na de mind1.amúgy kisebb csíkszélességen nem csökkenne a fogyasztás? mert akkor eröltethetnék kicsti a dolgot!
-
Bavid
senior tag
Ne panaszkodjatok már az aksi miatt, egyszerű a megoldás LINK
DemonDani: Én inkább kihagynám a zsebemből a plutóniumot
[ Szerkesztve ]
-
hans87
tag
AztaQ***
Két 1,5 GHz-en ütyködő magos proci. Telóm most bújt el szégyenében. Karácsony magasságában meg már a PC-m is...Nokia 5530
-
EczkE
veterán
De ha lesz telefonba ilyen akkor kéretik erősebb akkumlátort fejleszteni hozzá.
Asszem mindenféleképpen!
-
DemonDani
addikt
Hát igen, elérhető lesz talán. abszolút nem arról van szó, hogy piacra kerülnek telefon formájában. az Nvidia Tegra2-ese 2-3negyedéve elérhető, a belső fejlesztésű szamszung hummingbird is olyan 1,5negyedév után látott napvilágot. stb...
Szóval igen csak meglepődnék ha 2011 február-március környéke előtt jönne ilyen telefon.NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
Magának a jelenleg használt technológiának a nyűgje, hogy ennyi a maximum. ezt csak akkor tudják javítani még jó ideig, ha nagyobb fizikai méretű az akku.
Sajnos jelenleg nem igazán van kilátásban, olyan technológia amivel fel tudnák váltani a Li-ion aksikat. Bár rettentő sok ötlet, és fejlesztés van jelenleg is. Igaz nem ezen a piacon van a hangsúly elsődlegesen, hanem az autógyártáson, ahol szintén ezért szenvednek, és ezért nem tud teret hódítani az elektromos autó.
Szóval reménykedjetek csak, de 1-2évig még biztos, hogy ilyen kapacitásokkal kell élnünk
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Cyberpunk
félisten
válasz Quasi_modo #13 üzenetére
Na ja fejlesztik csak lassan. Azért eléggé frusztráló hogy ha állandóan online vagyok a Milestone-om nem bír ki egy napot sem.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
DemonDani
addikt
2011 előtt nem kerül piacra telefon ezzel... 2010 végén kezdi meg a terjesztést a Qualcomm. Meglepő lenne ha még beleférne egy telefont piacra dobni vele, szinte azonnal.
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Cyberpunk
félisten
Na igen akkut is kéne fejleszteni most már. Az szép és jó hogy gyorsulnak a telefonok lassan már tényleg az lesz hogy egy két-három évvel ezelőtti számítógép számolási kapacitásával megegyező mobil lapul az ember farzsebében.
Csak hát ez nem kéne hogy az üzemidő rovására menjen.Hope was the right choice, and it always will be.
-
GeoPhoto
tag
Lehet, hogy lusták optimalizálni, de az igények is eléggé megnőttek az utóbbi időkben... ha statikus HTML lapokat nézegetnénk, mint 1995-ben, akkor elég lenne a 0.15GHz is
Most mindenki azonnal akar mindent, 3D, videókonferencia, fullHD felvétel, szerintem ide kell a teljesítmény. Sajnos a ramok kicsit visszafogják a rendszereket, amíg nem lesz beépített full speed 1-2GB memó addig lesz szűk keresztmetszet a rendszerekben.
-
hemaka
nagyúr
Látom lusták már optimalizálni, inkább durr bele egy nagyobb órajelű proci, aztán jólvan + oled, hogy az 10 éves akkut ne egye meg 2óra alatt, mert azt ugye senki nem fejleszti...
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
er2es
tag
szerintem magonként lesz az
-
barii86
tag
Nekem is az jutott eszembe, hogy egy éve az 1GHz-s Snapdragon volt a csúcs, és már akkor azon poénkodtunk, hogy egyesek gépe szám szerint lassabb, de ez már tényleg durva
-
ClioRS
őstag
Inkább összesen, a magonkénti tényleg durva lenne
-
.bableWes
őstag
szerintem lassan már egy telefon többet fog tudni mint az a gép amiröl ezt a hsz-t irtam.
magonként 1,5ghz vagy összesen?
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
AS
félisten
Igen, ez már felveszi a versenyt a A8 1 ghz val kérdés hogy beépített GPU milyen lett , mert ha az megint szar akkor semmit sem ér...
Minden esetre HTC ha hoz Android 3.0 készüléket ezt használja remélem.De ez már 2011...Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Google Pixel 8 Pro átlátszó szilikon tok
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest