- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
szép-szép ez a tempó, de ha ilyen ütemben fejlődnek a mobil processzorok, akkor eljuthatunk oda, mint ahol a számítógép ipar tart: ha nem megy valami a gépeden vegyél bele új hardware-t és alig-alig optimalizálnak, +ha ilyen sok féle teljesítményü proci érhető el, az eléggé fregmentálhatja a piacot, ergo nem sok olyan program lesz, ami ki is használja a rendelkezésre álló kapacitást.
félreértés ne essék, én nem vagyok a fejlődés ellen, csak nagyon elhúzott a mobil iparág egy olyan irányba, ami számomra kevésbé szimpatikus: csilliómegapixeles érzékelők (ekkora méretbe minek), tepsi méretű telefonok (oké, hogy a nagy kijelző fasza, de én a kecsesebb készülékeket kedvelem), stb.. felső kategóriába már nem is nagyon pozícoonálnak kisebb méretű, ne adj Isten hagyományos gombsoros készülékeket. pedig én hiányolok 6500, T650 szintű készülékeket is.
na de mind1.amúgy kisebb csíkszélességen nem csökkenne a fogyasztás? mert akkor eröltethetnék kicsti a dolgot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- OLED monitor topik
- Hővezető paszták
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest