- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mondjuk amennyire én próbálgattam, az Xperiák szoftvere volt még talán legközelebb Google Androidjához, ráadásul azon kevés gyártók egyike, akik tényleg kiadják rendesen a forráskódokat, így tehetsz rá AOSP-t is, ha akarsz.
Nekem simán elfér egy 5,2"-os telefon a zsebemben, így a sima Pixel biztosan nem lenne gond. 5". Ennél kisebbet biztosan nem fognak csinálni.
-
törölt tag
válasz
Matada2.3 #46 üzenetére
A szegényebb területeken ugye nem nagyon vesznek számítógépet, mert a telefonon meg tudják csinálni az összes dolgot, ami kell. Erre pedig a nagyobb kijelző jobb. Ha csak egyetlen készüléked lenne (PC, konzol, laptop, tablet, telefon közül), akkor te milyet választanál? Nem hinném, hogy egy 4"-os iSE-t...
A másik, hogy ázsiában rengetegen gyakorlatilag egész nap dolgoznak, és rengeteget ingáznak. Mondjuk a metrón eltöltött napi 1-2 óra alatt is jobb egy nagyobb képernyő, amin tudsz olvasni, netezni, sorozatot nézni. Illetve munkahelyen is sok irodában tiltják az általános internetelérést, így nap közben is telefonon kell megoldják a személyes dolgokat.
-
törölt tag
válasz
MrPetya19 #41 üzenetére
Nekem az 5,5 pont ilyen. Az 5,2-t most egészen kellemes egy kézben használni, 5" is jó volt, de ott néha már túl kicsi a hasznos terület. 5,5 meg nem elég nagy mondjuk tablet kiváltására, ahhoz már 6" kellene, abból meg tényleg nagyon kevés a választék, és jobbára elég drágák is azért.
Matada2.3: Kínában senki nem venné meg a kis képernyős telefont. Ezek a gyártók meg elsősorban arra a piacra gyártanak.
-
törölt tag
válasz
MrPetya19 #38 üzenetére
Érdekes, mert sokan meg arra panaszkodnak, hogy nincs egy normális 6"-os telefon a piacon
helixP: Igen, az X Compactok sem lettek akkora sikersztorik. Nyilván mert nem olcsók, de az nem annyira reális, hogy a fél centivel kisebb kijelző miatt felébe kerüljön a telefon.
-
törölt tag
Erre csak azt tudom mondani, hogy felesleges morgolódás. Van választék, fel is sorolják gyakran, de jaj, az nem jó, mert még kitalálunk 3 kritériumot, aminek nem felelnek meg, és a végén oda jutunk, hogy van egy rétegigény, ami miatt öt ember itt morog a fórumon rendszeresen, a tömegek meg boldogok azzal, amit vehetnek.
Ott az iSE, X Compact, Galaxy A3 mind értelmes választás közép és felső közép kategóriában. 5" környékén meg Dunát lehetne rekeszteni (HTC 10, Xperia X-ek, Galaxy A5, Honor 8, P10, i7, stb stb). Vannak drágák, vannak olcsóbbak.
Nem értem mit szeretnél. Hogy a Galaxy S8+ hardverét tegyék bele gy 4"-os készülékbe? Minek? Miért kell a jelenlegi csúcskategória számításkapacitása egy hitelkártya méretű kijelzőn? De gondolom 10000mAh akksival, meg max 50 ezerért kellene. -
törölt tag
válasz
TheBikerider #15 üzenetére
Nem fergetegesen jó, de többet adtak el belőlük csak Q4 alatt, mint HTC 10-ből vagy LG G5-ből Q2-Q3-Q4 alatt összesen.
-
törölt tag
Jöhetne inkább 660-nal, azt még talán meg lehetne fizetni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest