Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz ment neki és aztán új bekezdés
------------------
de a kedvedért vagy így teszek, vagy mindenkinek külön válaszolok és azzal növelem a hozzászólásaim számát
Szerintem az is lehet hogy egyszerűen elnézte a széria nevének egyik meghatározó jelzőjét. Első ránézésre, és amikor az ember nem olvas csak ránéz és asszociál, biza: Mi mx 3 zokszó nélkül jöhet a gondolat, hogy na dee, a 2 és 2s csúcs procit kapott, az utód meg? (amiről még csak hír is elvétve) meg SD710? Aztán olvasva már helyre került: Mi MaxMár ne haragudj, de ez fáblett aminek nem 5-5,5" a mérete, akinek ez nagy ebben a kategóriában, az mit szól a 15,6"-os notira, mert hát az meg ehhez képest 6Almas.
Nem beszélve a képarányról. Megint olyanról fanyalgunk, ami tényszerűen van, ezt tolják a képünkbe. Még mindig szerencsésebb, mint szélesíteni és 2 ember kelljen a fogásához is már. Azért már léteznek megoldások arra, hogy a képernyő tartalmát egykezesre változtassuk.---------------
Szerintem ebben a kategóriában ez is jól fog fogyni. Van rá igény, hiszen nem mindenki kézben vagy zsebben tartva hordja a készülékét.
Én mondjuk nem vennék, mert munkaeszközként ott kell hordanom.-------------------
TheEnd
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest