Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz joey04 #80 üzenetére

válasz ment neki és aztán új bekezdés

------------------

de a kedvedért vagy így teszek, vagy mindenkinek külön válaszolok és azzal növelem a hozzászólásaim számát :)
    Szerintem az is lehet hogy egyszerűen elnézte a széria nevének egyik meghatározó jelzőjét. Első ránézésre, és amikor az ember nem olvas csak ránéz és asszociál, biza: Mi mx 3 zokszó nélkül jöhet a gondolat, hogy na dee, a 2 és 2s csúcs procit kapott, az utód meg? (amiről még csak hír is elvétve) meg SD710? Aztán olvasva már helyre került: Mi Max

Már ne haragudj, de ez fáblett aminek nem 5-5,5" a mérete, akinek ez nagy ebben a kategóriában, az mit szól a 15,6"-os notira, mert hát az meg ehhez képest 6Almas.
    Nem beszélve a képarányról. Megint olyanról fanyalgunk, ami tényszerűen van, ezt tolják a képünkbe. Még mindig szerencsésebb, mint szélesíteni és 2 ember kelljen a fogásához is már. Azért már léteznek megoldások arra, hogy a képernyő tartalmát egykezesre változtassuk.

---------------
    Szerintem ebben a kategóriában ez is jól fog fogyni. Van rá igény, hiszen nem mindenki kézben vagy zsebben tartva hordja a készülékét.
    Én mondjuk nem vennék, mert munkaeszközként ott kell hordanom.

-------------------
    TheEnd

törölt tag

válasz Bl.Gyo. #36 üzenetére

Én meg a "de" szódnál :C
    Túl kicsi, túl nagy, túl izé, túl amazé :C
    Vannak, akiknek sem nem jó, de a lényeg, hogy a hozzászólásuk emelkedjen ;]

Új hozzászólás Aktív témák